Kulağa çok güzel geliyor aslında online film sitesi ancak alexa türkiye sıralamasında ilk 100 siteden biride olsanız diğer rakiplerinizle aranızda bir farkınız yoksa hiç bir anlam ifade etmezsiniz.
Sinema izleyicisinin en büyük sorunu yeteri kadar güzel film gelmemesi malumunuz iki seçeneğiniz var gidip debrit satın alır bir kaç sitede çıkan son filmleri takip edersiniz ( bunlar genellikle vcd dükkanlarından alınan filmlerdir) diğeri ise malumunuz türk torrent sitelerinden alırsınız yağni eğer sektörde iseniz x ve y hatta w sitelerinden hiç bir farkınız olmayacaktır bir kaç google da aşırı seo kasılırak yapılmış sitelere baktığınızda hepsinin içerikleri aynı olduğunu göreceksiniz çünkü filmlerde hep aynı yerlerden alınmış
Eğer ben ciddi bir video index izletme sitesi istiyorum bu iş için vaktim ve param varsa diyorsanız size tavsiyem yıllara göre çalışın mesela 1980 yılından itibaren başlayın ve yabancı trackerları yer edinin mesela torrentlechh gibi oranın film arşivi gayet güzel eğer alt yazı gömebiliyor indirdiğiniz iki cd birinci cd 5 parçaya bölüp bunları 720p olarak çevirip yükler ve sunarsanız kullanıcı daha önce böyle bir film izlemediği için siteni takip edecektir mesela 70 lerde pek çok kült film bulunmakta ancak nekadarının alt yazsını bulabilirsiniz onu bilmem ancak dvixplanet ile kanka olursanız olmayacak diye birşey yok
Yönünüzü herkezin yaptığını yapmak değilde herkezin yaptığı fikirden yola çıkarak farklılık yaratmak olursa ozaman işte bu işte ben farklıyım diyebilirsiniz
deli gibi kasabilirsiniz videoları maksat video kasıp embed kodu eklicekseniz siteye yatırım yapmanıza video player para harcamanıza gerek yok blogspot bunu yaparsınız ama alalade bir site olursunuz yağni belki google kandırabilirsiniz ancak kullanıcı kanmaz siteniz google birinci sırada çıksada içinde işe yaramayan bir şeyler olmadıktan sonra kullanıcı bakar ve çıkar
Üsütüne birde güzel bir renk mesela siyah arka planın üzerine krem rengi ( beyaz gözü yorar çünkü) kırmızı ile bezenmiş temanız ile konu içerikleri ve film açıklayıcı tam ve düzgün konu özetinizle( bunu siz yazmalısınız yada sinemalar sitesinden doğaçlamada yapabilirsiniz ) muhteşem olurdunuz
Malum alexa türkiye sıralamasında ilk 100 olan sitelerle şimdilik yarışamazsınız ancak onlar büyük diye sizin yaşama şansınız yokmu hayır var tabiki pek çok kullanıcı filmi izler ve bir daha izlemez ancak imdb top 5000 filmlerini sunsaydınız kullanıcı sitenizi ziyaret ederdi bakın tv dizleri ile ilgili bir site var reklam olmasın ismini karıştırarak verim diziof pek çok online film sitesine göre hem içeriği daha fazla hemde kullanımı daha kolay
Zaten büyük rakipleriniz si filme ulaşmadan sunucularına yüklicekler filmleri onların gittiği yoldan değilde farklı yoldan gidim kanımca