Bundan yaklaşık 1 yıl önce bir flash oyun projesine başlamıştım. Yaklaşık 1000TL seo optimizasyonu için para harcadım. Sonuçta aldım aslında. Bedava oyunlar kelimesinde ilk 3'te idi site. Yaklaşık 1K hit alıyordum taki siteninde bulunduğu sunucuya yapılan saldırıya kadar. Sitede yer alan 1000'den fazla oyunda bu şekilde kaybolmuştu. Siteden 1 ayda yaklaşık 100$ gelirim olmuştu. (adsense)Bunun dışında 300-400TL'lik link satışı yapmıştım. Daha sonra fazla zamanım olmadığından dolayı siteyi blogspot'a yönlendirdim ve bedava oyun indirme sitesi olarak işlev gösterecek bir post şablonu ile 5-6 tane oyun ekledim. Doğrusu belirli bir miktar para harcadığım için boşa gitmemesini istedim. Şuanda arama sorgularında gerilerde olsada ve sadece 5-6 oyun olmasına rağmen günlük 50 hit vs. geliyor. Şuandada siteye oyun ekliyecek zamanım yok fakat sitenin boşa gitmesini istemiyorum gerçekten. Düşüncem şu şekilde düzenli şekilde günde 3-4 oyun eklenirse siteye (yaklaşık 10dk sürer) daha ufak çaplıda olsa seo çalışmalarına devam edeceğim ve içerikte girildiği için öncekinden daha üst sıralara çıkacağını düşünüyorum.

Öncelikle şunu söylemek isterim sitenin şuanda geliri yok çünkü reklam vs. yok. Eğer siteye her gün 3-4 oyun ekleyebilecek bir arkadaş varsa %50'ye %50 gelirleri paylaşabilirim. 3 aylık hedefim aylık 500$ gelir. Site şuanda PR4 ve trustrank 3 olmalı. Bir aylık bir çalışmadan sonra günlük 500 hite rahatça ulaşırız gibi geliyor.

İlgilenen arkadaş varsa sitenin adresini ve sitenin şuandaki seo durumuyla ilgili bilgileri atabilirim.