drupal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın haklı eleştrileri var.Ben test ettiğim için ve arkadaşın geliştireceğini düşündüğüm için eleştirmedim.Sitenin infosunda hala bir araba kiralama sitesi var.

Bekleyip göreceğiz , belki de çok kaliteli bir script oluşacaktır.Eleştrileri baltalama mantığıyla değil de varolan eksiklikleri gidermek için bir fırsat olarak görmeli.

Örnek www olmadan siteye girilmiyor.
Haklısınız hocam lakin ben kimseye olmayan veya demoda görmediği bir şeyi satmadım, yapmayacağım bir şeyin vaadini vermedim. Alınan scriptte ne varsa demoda da aynısı var.

www olmadan sitenize girmemesinin sebebi ip adreslerini 15-20 dk önce değiştirmemdir. Bir süre sonra www olmadan siteye girebilirsiniz zira dns adresleri hemen oturmuyor. Daha önce de www olmadan siteye erişim sağlanabiliyordu yaşamış olduğunuz sorun 1-2 saatlik bir sorundur.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:44:31 -->-> Daha önceki mesaj 15:27:42 --

drupal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın haklı eleştrileri var.Ben test ettiğim için ve arkadaşın geliştireceğini düşündüğüm için eleştirmedim.Sitenin infosunda hala bir araba kiralama sitesi var.

Bekleyip göreceğiz , belki de çok kaliteli bir script oluşacaktır.Eleştrileri baltalama mantığıyla değil de varolan eksiklikleri gidermek için bir fırsat olarak görmeli.

Örnek www olmadan siteye girilmiyor.
Sitenize şu anda www olmadan girebiliyorsunuz. Dediğim gibi ip adresinin değişmesi nedeniyle oluşan bir durumdur. Seo açısından sıkıntı yaşamayın diye hepinize ücretli ip alıp tanımladım.

Eğer sorun sizde hala devam ediyorsa bilgisayarınızın önbelleiğini temizlemenizi öneririm.

En kısa yolu ile
http://blog.natro.com/2013/05/29/dns...egi-temizleme/