Merhaba @Aresathome ,

Burada yapılan yanlış, "Ben kullanamıyorum." yerine "Script bozuk" cümlesini kurmanız.

Ben arkadaşımızdan 2 tane script aldım, ardından birlikte çalışmaya başladık. (Dilerseniz hit almış bir ingilizce sitemi ve sonrasında açtığım diğer sitemi gösterebilirim.)

- Eklediğiniz site başlığı normal uzunluğun üzerinde olabilir. Bunu kelimeler aramada taransın diye yapıyorsanız title alanına gerek yok metadan yapabilirsiniz, site adını yazmanız yeterlidir.
- /video" etiketi ile birleştirmek isteğe bağlıdır. Ana sayfada kullanılan bir modül ve iç sayfalardan verileri çekiyor. Sonuç olarak wordpress kullanmıyorsunuz, bu yazılımcının bir tercihidir. Demo sayfasında buna bakmadınız mı? Sistem satın alıp incelenecekse demonun ne anlamı kaldı?
- Sitelerimin ikisine de başına "www" koymadan girebiliyorum, dilerseniz link atabilirim.
- Bot sistemi tamamen otomatik olsun, tek tek kategori elle seçilmesin diye tercihen bu şekilde kodlanmış. Birçok insan bundan memnun olduğu gibi siz de memnun olmayabilirsiniz bu çok normal ama bu da demo içerisinde zaten görünüyordu...
- Kategori ekleme işi de bir üstte yazdığımla aynı sebeptir.
- Tumblr'a otomatik verileri gönderiyor ve Tumblr sayesinde çok güzel hit alıyorum yine örnek siteler verebilirim Tumblr adresleri ile birlikte...
- Hikaye ve video önü reklam için de çalışan örnek gösterebilirim.
- Sitemap için Google Webmaster Tool'mu deniyorsunuz bilemiyorum ama şu anda 3 sitede sorunsuz kullanıyorum. (Yahoo, Yandex, Google)
- SEO su iyi değil dediğiniz sistem ile 2 haftada google üzerinde 2900 index aldım. Ayrıca scriptin 3. gününde 3K tekil ve 12K çoğul hit aldım.

Konuyla ilgili daha fazla polemik yaratmak ve konuyu kirletmek istemiyorum ancak burada yaptığınız şey bir konuyu baltalamak ve burada birinin ekmeği ile oynamaktır. En başında da söylediğim gibi; "Ben scripti kullanamadım derseniz." bu doğru olabilir ama hatalar var demek için öncelikle iyice araştırmak lazım. Bu yaşadığınız sıkıntıların birkaç tanesi muhtemelen kullandığınız hosting ile ilgili. Arkadaş yine iyi niyetli davranarak size yardımcı olmuş. Bu sebeple artık başka hosting içerisine değil, sadece kendi hostumuza kurulum yapıyoruz.

İyi forumlar...