Kurumsal bir websayfamız var. Tasarım ve link yapısı tamamiyle seo için uygun olmasına rağmen tanıtımını yaptığımız ürünlerde veya üstte çıkmak istediğimiz kelimelerde üst sıralara henüz çıkamadık. Daha doğrusu %40 oranında istediğimiz kelimelerde çıkıyoruz ama bunu min. %80 civarına çekme gibi bir hedefim var. Şirketimizin her ay düzenli olarak çıkardığı bir dergi var ve bu dergi için websitemizde alt domain üzerinde bir blog kurdum. Burada dergi içeriğinden yazıları paylaşıyorum (%100 özgün makaleler). Dergi makalelerinde yer alan konularda bizim yaptığımız iş ve bu iş içinde kullanılan ürün modellerine de yer veriliyor. Bu makale içindeki ilgili kelimeleri anasitedeki ilgili makalelere yönlendirilecek şekilde linklendirme çalışması yapsam ve bu sayfaların içindeki kelime etiketlerini hem makalenin konusu hem de bu ürün ve çözümlere yönelik oluştursam bana ne kadar faydası olur?
Bir de dış sitelere bağlı kalmadan kelime bazlı çalışma hakkında biraz fikir verebilir misiniz? Yani nasıl bir çalışma yapmalıyım ki istediğim kelimede istediğim noktaya gelebileyim.