Merhaba Arkadaşlar;
Bulunduğum yurtta internet yok ne zaman geleceği de muamma o yüzden bir süredir kendi telefonumun internetinden girmek zorunda kalıyorum buda pahalıya patlıyor.
Şu an Turkcell sınırsız 2GB internet paketi kullanıyorum. Telefondan wifiyi paylaşıma açıyorum ve laptop üzerinden bağlanıyorum geçen hafta kvp pusu son bölüm ve bir film izledim kota doldu ve 96kb oldu bu hızla laptopta zar zor facebook ve r10 a girebiliyorum.
İlçe merkezinin 5km dışında kalıyorum.
Şimdi soruma gelecek olursak en az 8gb ve sınırsız internet bulabilirmiyim. İlçe merkezinde ttnet bayisi var geçen gittim haftasonu olduğu için kapalıydı. Aceba ttnet e mi gitsem yoksa Vınn mı alsam karar veremedim
Ttnet te modemsiz internet varmıdır yani vınn tarzı bişey verse olurda modemi alıp ekstra yük yapmak istemiyorum yakında gerçi internet gelecek ama yavaş olacağından ben şimdiden bu sorunu halletmek istiyorum.
Görüş ve önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür
bende yurtta kalırken aynı sorun vardı turkcelin 89 TL ye sınırsız vınn paketi var odandaki 3 arkadaşınla artık kaç kişi kalıyorsanız anlaşın vınn istasyon alıp sınırsız internet kullanın daha ucuz ve sınırsız internet