betabil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
belki kendi bakış açım çok sert ... wordpress benim gözümde, çok fazla ilgilenilmesi gereken, bilmem kaç senedir üzerinde uğraşılmış artık yamalı bohçaya dönmüş bir sistem.

şöyle bir sahne geliyor gözüme;

şok marketler zimciri seosu maiilerine bakar ve wordpress teki yeni güncellemesinin mailini görür... "aaa hemen wp-admin e girip güncelliyeyim" der...

bana garip geliyor işte para var neden kendilerine özel bir sistem yazmıyorlarki.
Kendilerine özel bir yazılım yazdıracak olsalar çok kolay yazdırabilirler ama 2-3 kişilik bir yazılım grubun yazdıgı yazılımla onlarca kişinin üzerinde durdugu ve geliştirdiği bir yazılım arasında çok farkdır.
Örnek verecek olursam ben bugun kendime özel bir blog yazılımı yazdırsam açık bulma ihtimalleri wordprese göre çok çok daha yüksek
wordpressi hacklemek isteyen çok ve her gün yeni şeyler türetiyorlar ama wordpress ekibide boş durmuyor buna göre önlemini alıyorlar yani markalaşmış bir sistemle yeni yazılacak sistem arasında muhakkak fark olur.
birde şu psikoloji var cnn,microsoft vs kullanıyorsa ve guvenıyorsa bizde bunu kullanalım,onlardan daha mı iyi bilecez bunuda göz önünde bulundurmak gerek.