macchess adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takılma olasılığı çok yüksek, yine de satıcıyla chatte üktgörüş. %20 vergi artı gümrükte kaldığı süre boyunca depo parası vs. si var. Yanlız giyim tavsiye etmiyorum giyimdeki ürünler resimdekilerine göre çok aldatmaca oluyor. Mont vs. siparişi vermişti bi arkadaş kalitesi pek iyi değildi dediğmi gibi giyim siparişi önermiyorum ama yine de sistemi anlatayım sana verilen takip numarasında gümrükte takıldığını vs. gördükten sonra PİM ile iletişime geçiyorsun kimlik fotokopisi, kredi kartı extresini götürüp ücretiyle teslim alıyorsun. Şirket olmana gerek yok, bu arada imkanın varsa kargolamayı DHL ile yaptır evine kadar gelir vergisini falan kapıda ödeyebilirsin; ancak biraz pahalıdır
İnsanları yanlış yönlendirmeyin.Tek üründe 3 adet ve sonrası ticari sınıfa giriyor şahıs olarak 1200 parça malı çekmesinin imkanı yok saçmalamayın.
DHL'i arayın sorun bakalım 1200 adet ürün var getirtmek istiyorum diye kaç para kargo parası çıkaracak? Ürünleri faturasız taşıyacak mı? Gümrük işlemlerine ne kadar isteyecek? Sizce bizim devletimiz salak mı 1200 parça ürünü düşük faturayla gümrükten geçirsin?
Öğrenmişsiniz bir %20 sallıyorsunuz.Tekstil ithalatında %8 KDV %6,5 Gümrük vergisi ve kilogram başına 5,5 USD gözetim var.Daha fazlası yok.
Arkadaşlar lütfen yapmayın insanları yanlış yönlendirmeyin sizin dediğiniz extreyle şunla bunla tek üründe bilemedin 2 üründe 75€ sınırını geçtiyse oluyor.
Saygılarımla.