sant9 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına çağrıldım ve mülakat için gün verdiler varmı bilgisi olan arkadaşlar sizce ne yapmalıyım?

Ben Erzurumdayım ve gidip gelmem zor olacak daha önce katılan var mı?
Geçtiğimiz hafta pazar günü arkadaşımı çağırdılar bende onunla beraber gittim mülakat yerine. Oldukça kalabalık bir yer bayağı kişi de vardı gittiğimde.. Öncelikle tam verdikleri saatte almıyorlar sizi. Arkadaşımı 15:00 mülakatı için çağırdılar ama 15:35 civarı girdi. Ama siz yine de tam saatinde orda olun.

Arkadaşın anlattığına göre ilk mülakatte hedefierinizi, parayı kazanınca nerde harcayacağınızı soruyorlar kısaca konuşturuyorlar sizi. Mülakat sonunda size Çarşamba 19:00'a kadar aramazsak olumsuz sonuçlanmıştır diye söylerler. Benim arkadaşı aramadılar bu arada Sizi ararlarsa yine gidiyorsunuz(Mülakat 2 aşamadan oluşuyor) genel kültür sorularından oluşan sorular soruyorlarmış ilk 10'a girerseniz de yarışmacı oluyorsunuz.

Olduğunuz gibi davranın gerisi gelir benim arkadaşta mesela tam reytinglik tip vardı adam bildiğiniz troll'du yani. Hedefini sormuşlar 1.000 TL demiş Sorulara gayet ciddi cevap verin gereken yerlerde tebessüm falan edin. Anlattığına göre 1 kadın varmış bayağı ciddi ona denk gelirseniz normal ciddiyetinizi koruyun onun harici başka bir adam varmış onda da espiri falan yapabilirsiniz.