Siparişinizi zaten iptal ettik. Ayrıca farkındaysanız kimse zor durumda kalmasın diye ödemeleri kargodan sonra alıyorum. Kitabınıza gelince ; baskısı olmadığını araştırdığımı bulabilirsem kargoya vereceğimi söyledim. Aradan zaman geçti sizden adres aldıysam bile pm kutuusunu silerken gözden kaçırdım. Sonra sizden adres bilgisi istedim. Scrende gördüğün gibi dalga geçer gibi pm attın. Forumda herkes dilediğiyle iş yapma özgürlüğüne sahip. Bu konuda daha fazla tartışmak istemiyorum.
Ayrıca son 1 hafta ticaret yaptığım arkadaşlar ;
ankprogram orluysl cengizx crytek insomnia itouchshine
bu resimler ne alaka anlamadım şimdi ben sen benden adres istemişsin bende onu mu yazmışım

kendini haklı çıkartmak için beni karalamaya çalışma ondan çok çok öncede adres istedin ayrıca o adres mesajına verdiğim cevapta değil komik olma mesajlarının bi kısmı duruyo istiyosan atıyım kitap pazartesi geliyo hocam kargoda haftasonu kargoda bayram sonu elinizde gibi başka mesajlarında oldu ve sonuç olarak bir ayı aşan süre sonrasında siparişi iptal ettim. memnun olmadığım yapamadığım alışverişin sonuçlarınıda buraya yazıyorum ki başkalarıda benim durumuma düşmesin.