kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oyunların içinde bulunan ve oyun sahibi veya yayıncı siteye giden linkleri engelliyorsun kendi script'inde?

Adamlar o oyunlar çok iyi paralar veriyorlar tek çıkarları YAYINCI site sahiplerininden geri dönüş kazanmak için.

Kendini kurtarmak için şimdi yazar durursun spam nedir ne değildir vs.. vs.. diye.

İğneyi kendine, Çuvaldızı başkasına batır.

Sizin sitenizde oyunların yayın haklarına sahip kişilerin linkleri engellenmiş değilmi ?
Sizde oyun oynayan kişileri kendi sitenizde daha çok tutmak için bu linkleri ekleyip "Milletin kazancına gözü olan kişiler"den birisi olmuyormusunuz?

Çok bariz değil mi o linklerin neden orda olduğu?

Siz 800-1k usd verin bir oyun yaptırın sonra birileri bu oyundan nemalansın ama sizin kazancınız nerdese hiç olmasın.

Sizin tepkini ne olurdu bu durum karşısında ?
Ben spam yapmiyorum dedim. Oyun yapanlar adam gibi reklam koysunlar engellemiyeyim. Acik aramak icin o kadar gitmenize gerek yok. Siralamari degistirmek icin link de satin aliyorum; ek olarak basliklara oyun adini yazip oyun oyna diye de yaziyorum.

Benim demek istedigim ile sizin demek sitediginiz olay cok farkli seyler. Cok ugrastin bulamadin sitede spam baska yere cekiyorsun konuyu.

Ben 1k-2k verip oyun da yaptirdim merak etme, benim de linklerimi engelliyorlar. Optimizasyon amacli engelleme farkli, link almak, baslik atmak farkli. Spam farkli birsey.

Illegal yazilim da kullanmam bu arada onu da soyliyeyim. En az $10000 vermisimdir yazilimlara. Internetten bir tek dizimag uzerinden dizi izlerim o da yabanci diziyi baska yerde izleme imkanim yok. Para verip alabilecegim bir yer yok gerekirse onu da alirim.

Dedigim gibi olay legallik illegalik falan filan degil. Olay spam yapiyor ve sikayet etmek istiyorum. Acik ve net.