Neler yapıyoruz ?

Beğendiğiniz bir sitenin içeriğini sizin veritabanınıza yazıyoruz.
Bu veritabanı wordpress db olabilir veya kendi özgün db niz, bizim için farketmez.

Nasıl İşliyor?

Öncelikle istediğiniz sitenin html kodlarını okuyoruz ve burada bizim işimize yarayacak olan kısımları parse ediyoruz. Örnek vermek gerekirse eğer, bir film sitesi düşünün. Film sitesindeki filmleri almak ve kendi wordpress veritabanınıza yazmak istiyorsunuz. Film için gerekli olan alanları beraber belirleyip, istediğiniz siteden alıyor ve sizin için kayıt yapıyoruz. XYZ sitelerde buna dahildir.

Filmlerin isterseniz film yollarını alıp veritabanınıza işleyebiliriz. istersenizde filmi direk download edip sizin sunucunuza yükleyebiliriz.

Örnek veri çektiğimiz bir site: booking.com

Şu ana kadar verilerini çektiğimiz diğer siteler için pm isteyiniz

Sitenin ne olduğu bizim için hiç farketmiyor. Siz ben bu sitedekilerin hepsini istiyorum, benim sitem bu demeniz yeterli.

Sadece r10.net i kopyalamıyoruz

1 Günde 20k video ya sahip bir xyz sitesi açabilirsiniz.
1 Günde 4k video ya sahip bir film izleme, dizi izleme sitesi.
1 Günde çok büyük bir haber portalının sahibide olabilirsiniz.

isteğe bağlı olarak kopyaladığınız siteye yeni veri eklendiğinde yakalayıp sizin sitenize ekleyen Windows servislerde yazılır. Windows servislerimiz 24 saat boyunca karşı sitenin içinde google bot gibi dolaşır ve yeni bir konu, film, haber vs eklendiğinde yakalar ve sizin sitenize ekler.

(Bazen çok hızlı davranıp sanki ilk siz eklemişsiniz gibi Google ı bile kandırabiliyor. )

Riskleri

İçerik aynı olduğu için siteniz Google tarafından banlanabilir veya indexlenmeyebilir.
Çözümü: verileri çeker iken title ları değiştiriyor ve uygun bir hale getiriyoruz.
Örn: Veriyi aldığınız sitede başlık "Mumya 3 Türkçe Dublaj izle"
biz bunu "HD Kalitede Mumya 3 Türkçe izle" gibi değiştirebiliyoruz.

Sandbox riskine karşı wordpreslerde konuları draft bırakıyoruz. Publish yapmak size kalmış. Diğer db lerde aktif pasif durumlarına bakıyoruz.

Fiyatlarımız verisini almak istediğiniz siteye göre değişmektedir. Pm ile bilgi alabilirsiniz.

Bir kaç botun ekran görüntüsü