ClubMusicTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sıfır kapalı kutusunda mı yoksa 2. elmi?
Cihaz 2. El ancak hiç sim ile kullanılmadı sadece muzik dinlenildi. Yani cihaz sıfırdan farksız.

Ekpyrosis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ürünün herhangi bir pasaporta kayıtlı mı hocam? Fiyatta anlaşırız da kullanırken sorunlar çıksın istemiyorum
Cihaz kayıtsız hocam.

Depeche adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
resimleri ve kayıt durumunu alabilirmiyim
Resimleri yarın eklicem konuya, Pasaport kaydı yok.

Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son oluru elden ödeme şeklinde ve fotoğraflarını alayım. Hiç kaydedilmedi mi yoksa kayıttan mı düştü, kutulu cihaz mıdır, eksiği var mı? Bunları da öğreneyim.
Son olurunu ve detayları Pm gönderiyorum birazdan. Fotoğrafları yarın konuya eklicem.

Abstract adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son olurunu öğrenebilir miyim?
PM olarak gönderiyorum.

RoxiRox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ciddi alıcıyım hocam, resimlerini birde son olurun öğrenebilir miyim.
PM Gönderiliyor.

Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yurtdışından yeni gelen için gayet makul fiyat. Üstelik hac dönüşleri başladı, birilerini bulmak da kolay olur. Bizim kuruma bu hafta 1 tane alındı, kurban için yurtdışına çıkan çok görevlimiz olmuştu zaten. 1-2 tane daha bakıyoruz.

Bu arada bilgi bekliyorum.
Pm Göndericem birazdan.

hdtaskin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne kadar zamandır kullanılmaktadır? sim free midir ? ilk elden midir ? ve son olarak son olur fiyat nedir?
Cihaz ilk elden ben direk ilk sahibiyim. Simfree cihaz. Son oluru Pm gönderiyorum.

reklamci54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sim free mi ikinci el mi sanal pazar açabilir misiniz(komisyonunu ben ödicem)
bide resimlerini görebilir miyiz .
Cihaz simfreedir. Cihazı sadece muzik dinlemek için kulaklıktan kullandım. Sanalpazar uygundur.