Biraz daha yakıt tüketimi vergi düşsün diyorsanız 1.2 tsi düşünülebilir. Yakın zamanda bende golf 1.2 tsi sipariş vercem. Benzinde 90 100 km ile şehir içi 4 4.5 litre yakıyor bizzat test ettim. Agresif kullanımlarda artıyo tabi.
Hocam O Kasa 1.2 Hakkınız Vermez.Hem Çok Yakar Hem Perforsman Alınamaz ,Diye Düşünmekteyim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:38:59 -->-> Daha önceki mesaj 16:38:15 --
Bu arada hocam çok bahsettim yakıt tüketimlerini söylemeyi unutmuşum.Aracım daha 2000 km civarında sıfır yani yol bilgisayarı verilerine göre ortalama hız 29 km/s idi en son ortalama tüketim 5.9 - 6 lt. dolaylarında idi.Şehir içi kullanım yani bu veriler.6 lt'den hesaplasak dahi 26 kuruş/km yakıyor araç.Bakın bu şehir içi kullanım ve şunu eklemeden geçemeyeceğim hergün okula gidiyorum yaklaşık 20-30 km uzakta merkezden ve emin olun hızım 110 minimum hatta son bir haftadır hergün 180-170'i görüp öyle gaz kesiyorum.Yani agresif kullanımın kralı var.Arzu ederseniz akşam size fotoğrafları çekeyim tüketim verilerinin yukarda söylediğim değerler 1-2 puan değişmiş olabilir dün baya acele ve hızlı kullanmak zorunda kaldım çünkü.
Saygılarımla.
Çok Sevinirim.Hocam Belki Ford'da Alabiliriz.Önerirseniz.