crytek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her iki telefonuda son 2 ayda kullanan biri olarak şunları diyebilirim. S3 te yeni çıkan Asphalth 8 oyunu ara ara kasmalar yaparken S4 minide çok akıcı bir şekilde oynanıyor. Bunun sebebi S4 minide 1.5 GB ram bulunması. Ancak şöyle bişeyde yaşadım Subvey Suffers oyunu S4 minide kasarak oynatıyor. Buda sinir bozucu bir durum. Ayrıca ekran çözünürlüklerinde s3'ün ezici üstünlüğü var. S4 minide pixel çok düşük bir fotoğraf çekip onu hafif yakınlaştırdığın gibi resim ufak kare kare şeklinde çirkin bir görüntü ortaya çıkarıyor. Ama S3'ün kamerasında öyle değil pixel yoğunluğu fazla olduğu için yakınlaştırma daha iyi. Boyut olarakta S4 mini ele daha iyi oturuyor. İphone 5 ile aynı boyutta sadece biraz geniş. Bana sorsanız yine kullansan hangisini alırsın diye ben tercihimi S3'ten yana kullanırım.
MasterForWEB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yorumların hepsini okumadım ancak izlenimlerimi sunayım size. ben s3 kullanıcısıyım, babamda s4 mini var. ilk bakışta s3 den önde görünüyor telefon ancak daha sonradan farkları anlıyorsunuz.

şöyle ki, s4 mininin kontrast oranı birazcık daha yüksek, biraz daha net gibi gözüküyor. ancak ekran uzun ince oldugu için s3 falan kullandıktan sonra sanki ekran sıkıştırılmış hissine kapılıyorsunuz. uzun ince ekran biraz tuhaf geliyor bana açıkcası. s3 de öyle kocaman bir telefon değil zaten. üst üste koyuyorum, sadece eni biraz küçük kalıyor s4 mininin. + olarak s3 de ram biraz daha düşük olsa da, daha rahat kullanım imkanı sunuyor bana göre. bir launcher yüklediğinizde s3 e yakışıyor ama s4 minide tuhaf duruyor. bir arkaplan koyacaksınız, uygulamalarınızı ana ekrana koyacaksınız falan, şık bir görünüm istiyorsanız s3 derim ben. gidin beyaz sıfır bir s3 alın bakın keyfinize. s4 mini de o kadar büyük özellikler vaadetmiyor sonuçta. he ama birazcık daha yeni teknoloji, onu da kabul edelim. android güncelleme olayı da var, hangisi hangi güncellemeleri alacak ne zaman bitecek vs bilgim yok imei sıkıntım oldugu için uzak duruyorum o işlerden malum

kısaca önerim: s3 olacaktır. ( babamdan s4 miniyi alıp s3 ü ona verme şansım var ama yapmıyorum, s3 daha güzel geliyor bana )
Muhendis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
S4 kullanıyorum, tavsiye ederim ama minisini önermem. Ben olsam S3 alırdım.
Arkadaşlar hepinize yorumlardan dolayı teşekkür ederim.Sanırım bu yorumlardan snra gidipte s4mini alacak dğilim kararım s3ten yana