SİTE SATILMIŞTIR KONU KİLİTLENEBİLİR.
Siteyle uzun süredir ilgilenmiyorum en son 1.5 ay önce filan konu açmıştım ona rağmen bu hitlerde yazıların büyük bölümü özgündür çok az içerik vardır zaten genelde kelimesinden ve konulardan hit gelir.Biraz ilgilenirseniz rahat 2-3K hit yaparsınız.
Site adresi sadece Önceden site almış arkadaşlara verilecektir Lütfen Cebinizde nakitiniz hazır değilse ve ilanı okumadan MERAKTAN PM İSTEMEYİNİZ.Misal Domain Damarsozler.eu bu domain size uygunsa Msj atın Çünkü domainde aynı Bu şekilde bir söz domaini uymadıysa Lütfen mesaj atmayın..Mesaj Atıyorsunuz yazıyorum uygun değil bana diye dönüş yapıyorsun peki kardeşim İlanı Okumuyormusun? Lütfen Vaktimi Boşa almayın Rica ediyorum..
Domain ismi : Sitenin domainin birçok uzantısı doludur.Site damarsozler, komiksozler tarzı bir sitedir örnek verdim.Yani şarkı sözü SİTESİ DEĞİLDİR.Site sadece önceden site almış kişilere pm yada tel yolunla verilecektir.Domain eu uzantısıdır.Örnek : Damarsozler.eu bu tarz bir domain size uygunsa pm isteyin Lütfen Keyiften pm istemeyin.
Domain Banı varmı : Hayır
Kullanılan yazılım : Wordpress
Günlük Hit : Sayac Koydum
Adsense : Adsense hiç koymadım
İstenilen Fiyat : Pazarlıksız tek fiyat 200 Tldir Lütfen Pazarlık için mesaj atmayın.325 den bu fiyata indirdim daha inmeyecektir bu hitlerde bir site için fiyat cok uygundur ihtiyacı olan kaçırmasın.
Sayac :