Bunca zamandır domain arayışında bulunan insanları takip ederim. Genel olarak sektöre yönelik ve keyword domainlerin daha kolay satıldığını görüyorum. Sizin domainlerinizi incelediğimde aklıma ne bir proje geliyor, nede bir kitleye hitap ediyor. Bunları düşünerek bu yorumu yazdım. Bu benim naçizane görüşümdür.
Teşekkür ederim yorum için ...
Ben şöyle ifade edeyim o halde, neyi düşünerek bunları aldım ...
1. domain = Ankara'nın bir semtidir. Macunköy, bununla ilgili bir projede kullanılabilir.
2. domain = Online sigorta ve sigortacılık sistemi yapılabilir ...
3. domain = Sanal oyun oyna keywordu ile oyun sitesi yapılabilir ...
4. domain = Haber kılavuzu, haber kaynakları, veya direk haber sitesi yapılabilir ...
5. domain = Konaklama hizmetleri, hem bir dersin adı, hem de zaten konaklama ile ilgili hizmet veren bir sistem ile projelendirilebilir...
6. domain = Tamir ve onarım işleri için online bir sistem kurulabilir ...
7. domain = Açıklamalar, duyurular, basın açıklamaları, haberler yayınlayan bir sistem kurulabilir ....
8. domain = CV çeşitleri, örnek cv'lerle desteklenen iş başvurusu yapacaklara yönelik bilgilendirme sistemi kurulabilir ...
9. domain = Moda kılavuzu, eticaret sistemi ile modaya yönelik alışveriş veya bilgilendirme projesi yapılabilir ...
10. domain = Misyonerlik, zaten inançla ilgili bir yapılanmayı ifade eder, jenerik bir isimdir ve projesi zaten kendisidir...
Bu şekilde projeleri üreterek almayı düşünmüştüm. Peki benim burdaki yorumlarda aradığım nedir diye soracak olursanız, tabi ki bu düşüncelerden daha farklı, daha orijinal neler olabilir, bunlara bakıyorum ...
Tüm yorumlarınız için tekrar teşekkür ediyorum ...