Video ve Resimler tarafımıza Aittir. iPhone 5C kısa tanıtımı 1 iPhone 5C kısa tanıtımı 2
Herkese iyi forumlar.
(Note 3 sorunsuz bi şekilde geldi ve süper bir cihaz.Fiyatlar değişmeden alın iyi günler.)
Bildiğiniz üzere yeni çikmiş olan iPhone 5C ; iPhone 5S ; Note 3 yeni model telefonlardır.Satışını yaptığımız telefonlar iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4 mini, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S3 mini
Telefonlar kesinlikle 1.Sınıf kaliteli kullanışlıdır. Şimdilik çekmiş olduğumuz resmi koyuyorum. Resimler bize aittir tarafımızdan çekilmektetir bu hafta içi Genel özellikleri ( Videolu Tanıtım ) şeklinde sizlere sunacağım.
iOS 7 Görünümlü Android işletim sistemli.
İddalıyız. Yerimiz İzmir/BORNOVA'da. Birebir görüşüp, Telefonu elden incelemek isteyen Müşterilerimizi
BATTALBEY Çiğ köfte Salonumuzda Misafir ediyoruz. Buyrun hem çiğ köfte ikram edelim, hem çayımızı için. Ayriyetten cihazı'da incelemiş olursunuz. Manisa kavşağı Ege lojmanları karşısı.
Ödeme Şekilleri Havale - Kapıda Ödeme ve SanalPazar.com üzerinden gerçekleştirebiliriz.
iletişim için
mail adresimiz :
izmirtelefon@yandex.com Fiyat: Şuanlık
iPhone 5C - 550 Lira
iPhone 5S - 570 Lira
Note 3 - 650 Lira' dan satışı yapılmaktadır.
Galaxy S4 : 500 Lira
Galaxy S4 mini : 450 Lira
Garanti: Ürünlerimiz değişim garantilidir. Almış olduğunuz ürünün tüm kontrollerini yapıp size sorunsuz bir şekilde gönderiyoruz. Gönderdiğimiz hafta içerisinde telefonda her hangi bir arıza durumunda " Telefon çiziksiz, kozmetik yönden her hangi bir kusuru olmadan " bize gönderdiğiniz anda yenisini gönderiyoruz.
Not : Forum kuralları gereğince; Satışını yapmakta olduğum ürünlerin sahibi değil, aracısıyım.
iPhone 5C Özellikleri :
Çift Çekirdekli Hücresel:GSM Ekran Çözünürlüğü:960x540Ekran Tipi dokunun Kapasitif Ekran LCD Tipi:QHD Ekran Boyutu:4.0 SIM Kart Miktar:Tek SIM RAM:512 Mis_customized:EvetBant Modu:1SIM/Multi-BandsCPU Üreticisi:MTKKamera:8 MPKonuşma Süresi:8 saat ROM:2 GB Renk: çeşitli İşletim Sistemi:Android Özelliği:GPS Navigasyon, E-posta, FM Radyo, MP3 Çalma, dokunmatik ekran, Bluetooth, Wi-Fi, Hafıza Kartı Yuvaları, Video Player, Gravity Yanıt, Ön Kamera, Mesaj, HD Video Player, GPRSPil Türü:Sökülebilir Öğe Durumu: Yeni Kamera Tipi:Ön ve Arka Kamera Pil Kapasitesi (mAh):2100 mAh ile Dil:İngilizce, İtalyanca, Almanca, Rusça,, Fransızca, İspanyolca, Lehçe, Portekizce, Türkçe, Norveççe Boyutu:124.4x59.2x8.97mm Model Numarası:iphone 5c Telefonlar kilidini:EvetMarka Adı:Iphone 5c telefon açısından 1:1net çalışma:GSM 900/1800 MHz / GSM850/1900MHZ/WCDMA2100MHZ/850 MHZ Renk:gök mavisi / sarı / pembe / yeşil / beyaz İşletim Sistemi:Gerçek Android 4.2.2 Özelliği:GPS Navigasyon, E-posta, FM Radyo, MP3 Çalma, dokunmatik ekran, qwert SIM Kart Miktar:Tek Sim İşlemci:Çift çekirdekli Ekran Boyutu:Gerçek 4.0 inç
S4 Özellikleri :
Model I9500 S4
Ağ
Tek SIM Kart
Kilidi 2G GSM 800/850/1800/1900MHz 3G WCDMA 850/2100MHz
İşlemci (CPU)
MTK 6589 1.2GHz
İşletim Sistemi
Android 4.2.2
RAM
1 GB
ROM
2 GB (32GB Destek TF Kart kadar)
Ekran
5.0 inç Dokunmatik Ekran Çözünürlüğü: IPS, 1024 * 768Pixels,
Kamera
Flash Işık, Destek Video kaydı ile Ön 1.9MP / Arka 8MP
Kablosuz
WiFi 802.11b/g/n, A-GPS, Bluetooth 2.1, FM Radyo
GPS
algılayıcı G-sensörü, Işık sensörü, mesafe sensörü, Hareket Sensörü Canlı klavye girişi.
Mikro-telefon. Hoparlör, Mini USB 2.0, 3.5mm Standart Kulaklık Jack.
Pil tipi
2300mAh Şarj Edilebilir polimer lityum pil, şarj cihazı: 100/240V 60Hz, USB / Seyahat Şarj Cihazı
Multi-Media Format
Ses: MP3/WAV/AMR/AAC; Video: 3GP, MPEG4, AVI, RMVB, Resim: JPEG / BMP / GIF; eBook: TXT, PDF, PPT MS Office Word, Excel. (Bazı formatlar ek uygulamalar destek gerekebilir.)
Dil
Çoklu Dil (Bahsa Endonezya, Bahsa Melayu, Almanca, İngilizce, İspanyolca, Fransızca, İtalyanca, Portekizce, Türkiye, Rusya
Yazılım
Android Market Place, Sosyal Ağ, Oyun, MS Office, Gmail, Posta dağıtıcısı, vb
Ek Özellikler
Takvim, Çalar saat, Hesap Makinesi, MMS, 3D Müzik, Gelişmiş App Killer, Aldiko eBook, Tarayıcı, Yahoo, Messenger, Kalibratör, Kamera, Kiralık Ev, İletişim, Masa Saati, eBuddy, E-posta, Dosya Gezgini, Face Book, Galeri, Gmail , Latitude, Haritalar, Market Place, Mesajlaşma, MSN Konuşma, Müzik Çalar, Navigasyon, Telefon, yerler, Robo Savunma, Ses Kaydedici, Gtalk, Hava Durumu, ThinkFree Mobile, Twitter, Voice Mail, Sesli Arama, WikiMobile, Kablosuz Klavye, Facebook, MSN