djj adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öğrenim kartı halen sendeyse 6sı gece 12 de yatıyo para bildiğim kadarıyla . O an atm den çek parayı
Öğrenim kartları yenileniyordu.Bu yeni kartta avans çekebiliyorsun yani gelecek ayın parasını çekebiliyorsun.O kart ona ulaşacam bu ay alamayacam yani Normalde bir kere gece çekmedim ertesi gün gidip banka içinden çekmiş parayı diğer borcunu ödemiş.Bugün yine para istedi hatta 3 gündür istiyor vermiyorum.Yurt parasını ödeyememiş atacaklar diyor umursamadım valla artık böyle

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:38:26 -->-> Daha önceki mesaj 20:34:43 --

rhomantic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimseye güven olmuyor, özellikle universitede cok var boyle karaktersiz adi insanlardan... Geri çevirmeyi bilin, bir defa borc isteyip de odeyecegini soyleyen biri eger odemiyorsa o adama asla hicbir konuda guven olmaz. Paranizi gizleyin bende de para yok hiç deyin, baska turlu musallat olur bunlar adama. Ve inanin oyle bir insan en iyi arkadas olsa uzak durun. Cunku size yaptigi tek yamuk bile karakterini belli eder, o iyilik maskesine kanmayin. Universite ortami cok seylerle karsilasiyoruz okuyanlara bir dost tavsiyesi olsun onerilerim.
Yok diyorum inanmıyor ki hala istiyor.Bugün yok dedim defalarca hala istemeye devam ediyor.Sonra 100 tl'm kaldı zaten veremem dedim yarısını ver diyor İstemekten çekinmiyor adam.Yüzsüzlük tavan yapmış