tailan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaşamış olduğun problem, normailinde tamamiyle kullanıcının korunması amaçlı bir fonksiyon.Yüzlerce farklı içerik yazılımı bulunmasından dolayı SMTP kimlik doğrulaması modülünü kullanan stabil tek bir kod oluşturulması mümkün değil. Joomla da kullanılan fonksiyonla Wordpress deki farklıdır. Natro spam mail gönderimi veya saldırılara karşı contact sayfalarında SMTP doğrulamasını zorunlu tutmakta. Natro dışında bu duruma özen gösteren veya gerek duyan firmaların olmaması sizin standart formunuzun çalışmasını sağlayacaktır ama güvenlik riski ile beraber kararı sen verirsin.
Neden natroyu koruma ihtiyacı içindesiniz?O zaman alın 1 hosting forum sitesi açın daha sonra forumunuza üye olanlar şifremi unuttum vb. e-mailleri alamadığında "Kusura bakmayın bağlı olduğumuz hosting bu hizmeti sağlayamıyor güvenlik nedeni ile bunu yapıyorlarmış bize bu sorunla ilgili destekte vermiyorlar" yazın bakalım forum üyeleriniz sitenize bir daha uğrayacaklar mı?Natroyu uzun zamandır kullanıyorum tüm domainlerim hostinglerim orada bir çok kişiye de tavsiye etmişimdir fakat forum sisteminde ki bu sorundan dolayı ve destek verememeleri gözümde olan değerini en aşağıya çektiler.Eğer forum sitesi açacaksanız benim yaşadığım sorunu yaşayacaksınız bunu göze alıp seçiminizi öyle yapın demek istiyorum bu konuyu okuyan arkadaşlara.