Bilisimworld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ipten dönme ithamı bu konuya pek uygun olmayabilir belki ama siteleriniz için böyle birşey olabilir, konu çok erken kapandı ve söylemek isteyip söyleyemediğim birşey var .

Yeni üyeler böyle firmacıklardan bayi hosting alıyorlar araştırma ihtiyacı duymuyorlar belki ama forumun eski üyelerinden bile reseller alıp 3 gün sonra ben reseller aldım şuana kadar bi sorun yok güvenebilirsiniz gibi yorumlar yapması böyle insanlar için gerçekden çileden çıkarıcı bir durum.

Malesef sürü piskolojisine sahip insanlar var içimizde 3-5 böyle yorumdan sonra böyle bir kişi forumdan 100 adet bayi satıp 2. ay ortadan kaybolabiliyor.

İnsanlara birşeyi önerip güven vermeye çalışırken kendinizin nekadar tanıdıgını güvenebilir oldugunu sorgulamanızı tavsiye ederim.
Bence uygun hocam sonuçta ben buradaki yorumlara güvenip 40 tl yatırsaydım arkadaşa gitmişti o para ? Sonuçta adam yazmış sitesine yedekleri alın diye demekki kapatılacak..

Gerçekten üzüldüm onlarca müşterisi vardı r10`da daha herkes uyanmadı daha günün ilerliyen saatlerinde görürler sanırım, şok edici bir durum...

Benim anlamadığım maxon hosting ilede dolandırırken bu adam platin almış, hatta r10 reklam bile vermış..Şimdi baktığımızda gene platin üyelik almış ve gene kaçınılmaz son..

Kısaca demek istediğim satışları iyi olmuşki bunca şeyi yapabildi..Geri ödeme yapar mı bilmiyorum herkese tekrardan geçmiş olsun..