conbay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu, kadar ısrarla verdiğin sayfada önemli hiçbir bilgi yok, hepsini burada konuşuyoruz. Böylesine önemli bir konuda reklamlarla dolu sayfana yönlendirme yapman ne kadar etik? Bunun yerine 2 paragrafı burada paylaşsan daha sağlıklı olurdu.

Facebook link çıkışlarını sınırlandırti. Olay bu kadar basit. Artık eski kazanılan paraları unutun . Sayfalarında değerleri düşmeye başlayacak Büyük paralar verip yatırım yapacaklar bu donemde çok dikkatli olmalı.
Yorumunuz için teşekkürler fakat şunları belirtmek isterim dün o sitemden 0.1 tl bile kazanmadım şimdi siz bu yorumunuzla prim mi elde ettiniz etiklik değerlerini siz mi araştıracaksınız. Ben ısrarla birşey vermek istesem her konunun mesajına linkimi bırakırdım. Orada 450 500 Kelimelik birşey yazmısız emek harcamısız senin lafına bak. Kafadan oradan buradan dolma bilgilerle değil kaynaklarla bunları belirttim. Şimdi yorumunuzu tekrar okuyun ve sizin yorumunuzda ki "Link çıkışarını sınırlandırttı" lafından yazımı tam olarak okumadığınız çıkıyor.

Arkadaşlar amacımız bu soruna çözüm bulmak ben size yardım sağlamak istiyorum sizlerde bunun karşılığını yardımla vermelisiniz ki facebook bölümümde bu yayılsın ve hepimizin kazancı artsın. Kendi tecrübeleriniz ve kaynaklarınızla bilgi vermeniz insanlık namına bir yardımdır. Yabancı kaynakları araştırıp ingilizcesi iyi olanlar varsa destek sağlayabilirler.