Merhaba arkadaşlar , forumda üyenin dikkatimi çeken bir kaç hareketinden sonra ufak bi araştırma yaptım ve miğde bulandırıcı bir kaç sonuç ile karşılaştım. Dikkatimi çeken bir noktada adam foruma üye olur olmaz ne hikmetse herkesi tanıyor olması ve tüm firmalara isimleriyle hitap ederek mesaj yazıyor olması.

Ozan Berk ERSAN olarak bilinen maxon hosting isimli *********** ve onun peşinden gelen sanbilişim nickli üyeligini zamanında moderatöre bildirmiştim ve aklıma takılan şüphelerde bu yüzden oldu.

Ancak dolandırırken kullanmış olduğu işbankası hesap numarasına erişemediğim için bu konuda dolandırılan arkadaşların hangi hesap numarasına ödeme yaptığını kontrol ederek aşağıdaki hesap numarasıyla kıyaslamasını rica ederim.

Şimdi benim dikkatimi çeken noktalar ve bulduğumu düşündüğüm kanıtlar.

http://axebilisim.com/hesap-numaralarimiz.html (değiştirilme ihtimaline karşı ekran görüntüleri alınmıştır)

İş bankasından elde ettiğim hesap ismi ;

Buraya kadar herşey normal Ersan SEZGİN isminde bir şahıs.

Gelelim şüphelerimi doğrulayan hususlara;

Dolandırılma konusunda şikayetim var bölümünde bulunan ve Uzman bilişimin yazmış oluğu bilgi ;

https://www.r10.net/1067521636-post78.html

" Sezgin ERSAN (maxonhosting.com) bugün müşteri paneline giriş yapmış: 05/07/2013 11:23 "

2- Yine aynı konuda geçen farklı bir bilişim firmasının vermiş olduğu ekran konusuki bu resmi gördükden sonra konuyu açmaya kanaat getirdim.

ve sanbilişim olarak geldiginde moderatöre sundugum resim ve takip edilmesini istemişdim ozaman uzman bilişim nickli arkadaş şikayet konusu açıp banlattırmıştı kendisini.

Bunlara baktığımda iki kişinin aynı şahıs olduğu kanatine varıyorum .

Tek doğrulanması geren mağdur olan arkadaşların hesap numarasını kontrol etmesidir.

Bukadar tesadüfün üst üste gelmesi ayda nefes almamız kadar orantılıdır.
Bana göre kanıtlar yeterince açıktır.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:16:40 -->-> Daha önceki mesaj 04:11:20 --

Ve kendisi konuyu okudukdan sonra offline olur.

Konuyu okuyan arkadaşlar biran önce yedeklerini almalarını tavsiye ederim.