Pasaj adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kısma gülümsedim. Film gibi birşey bu

Ne dertler varmış şimdi halime şükür ediyorum. Aşk başka birşey gerçekten her ne kadar seninki tek taraflı olsa da...
Allah sana yardım etsin. Zor bir durum hele ki unutmak.. unutmak.. 3 ay önce 1 yıldır süren ilişkim bitti. Unutmak kolay değil. Ama zamanla yok oluyor. Şuan külleri kaldı diyebilirim. Ama şundan eminim hiç bir zaman aklımdan gitmeyecektir. Sadece hatıralarda kalacak.

Senin çıkar yolun yok kardeşim. Unutmaya çalışmak senin için en hayırlısı.. Unutamıyorum deme unutacaksın! Kolay değil unutmak biliyorum. Aslında zamanla zaten yok olacak. Mesela ben eski sevgilimi şuan bir hatıra olarak görüyorum. Yavaş yavaş ne varsa yok olup, gidiyor. Başka bi yolun yok. Sen hiç birşey yaşamadın onunla... Elini tutmadın, öpmedin, geleceğe dair ortak hayalleriniz olmadı. O senin hiçbişeyin şuan. Boşuna kendini yıpratma. Gerek yok bunlara. Dost acı söyler misali şimdi kendine bir söz ver ve sen hayatına onsuz devam et.
Hocam belki unuturum ama onu her gördüğümde daha kötü oluyorum. Napacam bilemiyorum. Zaten adımı vermelerine güler misin ağlar mısın bilemiyorum