Hocam o konuyu o zamanlar okumuştum çabanızı takdir ettim ama bence bu tableti durumu iyi olmayan ortaokul lise talebesine hediye ederseniz çok büyük sevap işlersiniz. Zeki ve çalışkan birisini bulursanız öğrencinin çok işine yarayacaktır hatta bu konuda isterseniz yardımcı bile olabilirim, ya da cuzi bir miktara veririm derseniz bende alıp verebilirim
dün yerde akbil buldum zar zor ulaştım kendisine ve bayağı bir dua aldım insan kendini iyi hissediyor cidden...
Saygılarımla
Öncelikle teşekkür ediyorum dostum, her ne kadar vijdanım rahatsız ola ola yapıyor olsamda malesef elimden bir şey gelmedi. Sırf içinde çıkan bir kaç küçük çocuk var diye tableti sahibine ulaştırmak istedim. Yalan yok onlar olmasaydı öyle bir girişimde bulunmazdım ancak park bekçisine haber ettim ağaca ilan astım arayan soran yok. Tablette desen hiç bir bilgi yok facebook mail vs mecburen satıyorum benimde biraz maddi ihtiyacım var o yüzden.
Böyle birşeye hakkınız olduğunu mu düşündünüz? Karakola bırakın sahibi ordan ulaşsın cihazına.
Kimse burda ahlak bekçiliği yapmasın, karakola bırakmayacak kadar Türkiyeyi ve insanlığı tanıyorum çok şükür.