Katılım Sona Erdi Çekiliş Bilgileri Aşağıdadır.

Resmi Görüntüleyemeyenler İçin Çekilişin Yapıldığı Link ; Burada

Kazanan Kullanıcılar Özel Mesaj İle Ulaşdığı Taktirde 3 Kasım'da Tüm Domainler Teslim Edilecektir. Aşağıdaki Forma Göre PM Gönderiniz.

Form ;

R10 Kullanıcı Nik ;
İstenilen Alan Adı ;
Literax.com E-Mail Adresi ;
Telefon Numarası ;

Literax İnternet Servisleri Olarak Sektörde 1. Yılımıza Girerken 10 Şanslı Müşterimize Domain Sponsoru Oluyoruz. Sponsorluk Usulu Haksızlık Olmaması Adına 40 Kişi Arasından Çekiliş İle Canlı Yapılacaktır. Katılmak İsteyen Üyeler Konu Altından 'Katılmak İstiyorum 5 Numara' Şeklinde Mesaj Göndererek Numara Seçimi Yapmalıdır.

2- gencseen
3- KheizLech
6- bipixel
7- JeTMasteR
9- dogaatac
10- caxe
11- UMUT
13- RHSBILISIM
14- tasarti
17- Naim
19- MertOzgur
23- Ludovico
24- akmaster_91
26- edaıcak
27- macchess
28-ByMaster
29- LiBeRtY
30- hackteamtr
32- FelixCompany
34- kingofseo
36- Martin
37- KAPANCI
38- SinneR38
46-Goblin

Katılım Şartları -

1 - Kazanan Yarışmacılara Domain Tahsis Edildikten Sonra Footer Kısmınıa Mini Logomuz ve Link Eklemesi Zorunludur
2 - Kazanan Yarışmacılara XYZ'W@REZ Amaçlı Kullanılacak Domainler Tahsis Edilmez!
3 - Çekilişte 10 As Kazanan 10 Yedek Kazanan Olacaktır Herhangi Bir Kurar İhlali Yada Ulaşım Sorununda Sırasıyla Yedek Talilliler Hak Kazanacaktır.
4 - Katılım 24.10.2013 23:30'da Başlayacak Olup 25.10.2013 23:30'da Sona Erecektir. Katılım Koşulu Sağlanmaması Halinde Uzatma Eklenecektir. Koşullar Sağlandığı Taktirde Çekiliş 25.10.2013 23:59'da Canlı Olarak Çekilecektir.
5 - Domainlerin Teslim Tarihi Kasım Başlangıcı Yani 01.11.2013 03.11.2013 Tarihleri Arasında Olacaktır.

Literax İnternet Servisleri 2013 Yılı Başında Hizmet Sunumunu Durdurmuş Olup Yapılanmaya Gitmiştir. Yeni Dönemine Başlamadan Önce Ufak Bir Kampanya Olarak Domain Çekilişini Sunmaktayız. Yapılanma 01.11.2013'de Sonra Ererek Hizmet Sunumu Tekrar Aktif Olacaktır.

Hizmetlerimiz :

Linux Hosting Hizmetleri
HTML Hosting Hizmetleri
Sanal Sunucu Hizmetleri
Fiziksel Sunucu Hizmetleri
Lisans Hizmetleri / WHMCS / cPanel / Plesk
SSL Hizmetleri / Rapid SSL / GeoTrust SSL

Her Türlü Hizmet Önerilerinize Açık Olup Hizmet Listesinde Bulunmayan İsteklerinizi Karşılamaktan Mutluluk Ve Onur Duyarız.

Web : www.literax.com www.literax.net
E-Posta : bilgi@literax.com bilgi@literax.net
(offline)
GSM : 0 543 519 05 18
PBX : 0850 302 LİTE(6483)
YSB : 2569
Vergi No : 1100588257
Vergi Dairesi : TUZLA V.D /İSTANBUL
Mükellef : AYDEMİR LİMİTED. ŞTİ.

not : eski olaylardan alacakları olan hizmetleri yarıda kalan devam etmek ve iade almak isteyen müşterilerimizden çok çok özür diler mağduriyetlerini gidermek için elimizden geleni yapmak isteriz bahsedilen siteler : www.aydemirserver.com www.housted.com bu konu ile özel olarak ben ilgileniyorum lütfen mağduriyeti olan arkadaşlar : knnaydmr@gmail.com adresine ulaşırsa en kısa sürede mağduriyetlerini fazlası ile gidermek için elimden geleni yapacağıma inanabilirsiniz. bu hizmete temiz bir sayfa açarak başlamak istiyorum eski pişmanlıklarımın önüme çıkmaması için şimdiden hatalarımı kapamak ve kendimi affettirmek istiyorum. saygılarımla

Kenan AYDEMİR