Hepsiburadada 8 gb olanı 649 tl 16 gb olanı 699 tl idi en son.Performans yorumları çok olumlu hatta baya olumlu tek olumsuz yön olarak ölü piksel ile karşılaşanlar olmuş seriviside telpa olduğundan yakınanlar var.Ve unutmadanda kapak malzeme kalitesi bazı alıcıları tedirgin etmiş aklınızda bulunsun.
İnternette bir çok yerde 1000 tl lik telefonlara kafa tuttuğu ayrıca böyle yüksek performanslı bir cihazın neden fabrika çıkış fiyatı ilede satıldığı firma tarafından belirtilmiştir.
Marka takıntınız yoksa alın derim.
Sanıyorum hafıza kartı takılabiliyor?
Alıntı
Max.Haf. Kartı Boyutu(gb) 32 GB
yazmakta. 649

taksitle bana uygun geldi. Marka takıntım da yok. s3 ile s4 ile kafa kafaya gider hatta daha iyi bile diyorlar. Kamerası da iyiyse, sosyal medya için ve telefon görüşmelerim için beni tatmin edecek gibi de duruyor 3g internet ile hızlıda girebileceğimi düşünüyorum özelliklerince.
Ölü piksel tam olarak ne oluyor birde genpa garanti servisi oluyor sanırım. Bir arızasında garanti servisine gönderdiğimizde problemler mi çıkarıyor. sık sık arızamı oluşuyor ki? Birde s3 gibi kap taktırabiliyormuyuz ekranı cizilmesin gibisinden kapaklı.