lastwisher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İncecik bir dipnot;
Konuya polimiğe dönüşecek bişey yerine, mesleği ileriye götürecek birşey söylemeyecekseniz lütfen zahmet etmeyin. Kimseye bir yararı yok.
bu söylediğinizi uygulayabilirseniz polemik kalmaz...

butona basıldığında uid isteyen bir vatandaşa oturupta şu kodda aynı gelme olasılığı budur bu koddda aynı gelme olsalığı budur. eğer olasılığı sıfra indirmek isterseniz sql kontrolüne gidin diye ders mi verelim. veyahut oturup buttonu js ini hazır edip hazır haldemi verelim.
$key = strtoupper(md5(microtime().rand(0,99999))); bunu alır
$key = strtoupper(md5(microtime().rand(0,9999999999999999 ))); yaparsın olasılık artar. hem saniyenin onbinde bir bir zamanda kaç kişi butona basacakki aynı id gelsin. uzaya mekik mi yollayacak arkadaş? zaten büyük bir proje yapacak deneyimi yok belliki. o zaman ona kod değil mantık öğretmek gerek. ve yukarıda gördüğüm kadarıyla (kodları sizin gibi incelemedim. zaten incelemek konu sahibine düşer zannımca) herkes bir şeyler yazmış. doğru veya yanlış. Şimdi siz belkide birilerini incittiniz. kimse burada yardım isteklerine cevap verip para almıyor. birde sizin gibiler tarafından aşağılanarak ne diye birilerine yardım etsinki? ne diye sizin gibi yaptığı işten soğutanların meydanında at koştursun ki?

Alıntı
Üstadım ben bişey söylediğim zaman anlayın ki laf olsun diye konuşmuyorum.Arkasında dolu dolu deneyim var.Ben birşey söylediğimde php hakkında, iki çıkarım yapın. Birincisi doğrudur diyip kabul edebilirsiniz.İkincisi bu adam yanlış söylemiş olabilir araştırayım bakayım diyebilirsiniz."Yauw boş boş konuşmayalım dükkanın önünü kalabalık etmeyin" demek size sonuç getirmez.
mesaja başlayışınızı görünce sizi php nin tanrısı zannettim biraz. biraz indirin üstadım biraz indirin o burnunuzu.