Konuya yorum yazmayacaktım ama,
Sizde başka firmaları devralanlardan değilmisiniz?
Kendimden örnek veriyorum, geçen sene hizmet aldığım 1 ay geçmeden devredilen parasını yıllık ödediğim bayii hesabı herşeyi ile size devredilmiş, sizde "sana hizmet vermiyorum" diyerek beni mağdur etmiştiniz.
Konularımı sildirmiştiniz.
Bana hizmet vermediğiniz gibi, benim paramı yiyen firmayı devraldığınız için hakkımı da yemiş oldunuz.
Zaten helal etmemiştim, bu yorumunuzu görünce gücüme gitti işin açıkcası.
Firma devri adam akıllı yapılır. Her iki tarafta firma ise, bizzat şirketini satın almanız gerekir. Sunucuları taşı, müşterileri taşı diyerek devir olmaz.
Şirket devri şak diye olacak iş değildir.
İşte bu yüzden, bu şikayet konularını silen, konu muhattaplarını affeden yetkililerinde bu dolandırıcılıklara katkısı vardır.
Forum hiçbirşeyden mesul değildir denebilir, ancak sizi bir konuda yetkili yaptılarsa ve gerekeni yanlış yaparak buna katkı sağlıyorsanız sizde bu işin içindesiniz.
Okuduğunuzu analamama konusundaki direnişiniz zaman geçmesine rağmen geçmemiş üzüldüm açıkçası.
Biz devir eden değiliz, biz alan firmayız farkındaysnız. Burada devir eden ile alakalı yazılar mevcut.
Benim cürmüm yetiyor aldığım hesapları yıllık reklam bütçemize göre hesap ederek alıyoruz. Görsel reklam yerine hizmet verecek göstererek bunu yapıyoruz.
Size o zamanda söyledim yine söylüyorum. Benim müşterim değilsiniz olmadınızda hiç. Gidin sıkıntınız varsa eski firmaya söyelyin , o zamanda demiştim. Özellikle devirde hizmetinizi almayacağımı üstüne basa basa söylemiştim ki kendiside kabul etmiş iadenizi yapacağını demişti. Konularınızıda sildirmedim haksız çıkmıştınız ondan silinmişti. Şu an halen yine aynı tas aynı hamam durumundasınız. Devam etmeniz halinde forum banınızı talep edeceğim yeniden.