trojan_alert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
30 TL ye aldığım ve çalıştıramadığım (benden kaynaklı veya satan kişinin anlatım yapılmamsından yada kurulumu yapmamasından) kod ile aynı.
Para iademi yapmayan ufak çocuğa hakkımı haram ediyorum.
Sizede teşekkür edip kodu kullanmak istiyorum.
trojan_alert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öbür dünyada alacağım hakkımı...Sorun değil, bırakın yaşasın insanlar.
O şahısın konusuna gerekli açıklamaları yazdım ama yine ters düz konuştuğu için cevap dahi vermek istemedim. Ekmeğimde gözünüz mü var diyor, 3 kuruş kazanıyorum diyor. Free bir koddan 30 TL kazanmak haksızlıktır, haftalarca uğraşıp proje üretip 25-30 TL'ye satan şahıslar tanıyorum. Ama arkadaş ayrı bir dünyada yaşıyor. Şahısın konusunu report edip gerekli ayrıntıları yazarsanız işleminiz daha hızlanır. Şahsen ben report ettim üstüne birde -rep yedim.

rampapapam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler üstadım
Smail adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel paylaşımnız için teşekkürler pek çok kişi arıyordu bunu
Rica ederim, kolay gelsin.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:25:04 -->-> Daha önceki mesaj 20:23:35 --

Cuslaw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paylaşım için teşekkürler.Sadece bu sorunu ben mi yaşıyorum bilmiyorum ama wordpress sitemde bunu kullandığım zaman beğeniler geliyor sıkıntı yok ancak linklere tıklanmıyor
Vallahi hocam ben hiç wordpresste denemedim şahsen onun için size yanıltıcı bir cevap vermek istemiyorum. Wordpress'in kodlama şekli farklı çünkü, ben normal ana index olarak yapıyordum. Wordpress bilginlerinden yardım alabilirseniz daha sağlıklı olur.