Vk botu ile site üzerinden arama yapacağım bulduğum filmleri otamatik olarak
<iframe kodu [boyutlarını ben belirlemeliyim 714x423]> --> Bazen 720p / 480p/360p gibi seçenekler çıkıyor eğer yapabiliyorsa en yükseğini alacak şekilde alabilmeli ( ama çok önemli değil )
aynı yerde arama yaptığım yazıyı sinemalar.com a girerek film adını / açıklamasını / yapım tarihini (2012-Türkiye şeklinde olmalı ) / imdb puanını / Yönetmen /Oyuncuları sayfadaki özel alanlara ekleyecek . Resmi Öne çıkan görsel bölümüne ve özele ekleyecek.
Bunları yaptıktan sonra düzenlemem gerekiyorsa otomatik girilen tüm bölümleri ( Film adı - resim değiştirme - yonetmen - oyuncu vs. )tek tek düzenleyebileceğim ve düzenlediğimi kaydet buttona basarak kaydedebileyim veya tümünü kaydet tuşuna basarak aramada çıkan şekilde düzenleyip kaydet dediğimde ( sadece tek tek veya tamamını bir kerede siteme ekleyecek bir bot istiyorum..
Düzenleme yapacağım alanda kategori ve etiket ekleme olmalı ki hangilerine ekleneceğine ben karar vereyim. Onların otomatik olmasına gerek yok.
Yapacak arkadaşlar pm ile ücret ve süre belirtirseniz sevinirim.
Konu üzerinden detaylı pm istiyorum, falan gibi sorular veya istekler yazmazsanız sevinirim. istenilen bu fakat eksik olan veya kafanıza takılan birşey varsa burdan veya pm ile yazarsanız sevinirim.
Eğer çok anlaşılmazsa bir resim hazırlayıp konuya ekleyebilirim.
istenilen iframenin en ve boyu farkı bir yerde bir kez değiştirilmek suretiyle atıyorum {714 x423 } veya 320x210 olacak şekilde ayarlayabileyim.