Bu konuda 2. mesajım olacak ,
Sözüm firma deviri alan firma devredenlere değil (Resmi)

Herşeyi devletden bekmeleyeceksiniz burada bazı firmalarda benim gözümde suçlu (Butur Sen hariç)durumda x kişinin çoluk çocuk olduğunu bile bile sırf elinde efendim 50 reseller 10 vps 100 hosting var diyerek direk bu hesabı satın alırsanız bu tür olayların olmasının önüne geçemezsiniz. (Ben almaz isem zaten başkası alacak diye düşündükçeeeee bu işler asla düzelmez)

Bırakın kişi batsın devir almayın hiç olmazsa bu kişiler batarken yanında bir çok müşteriyide 3 kuruşa hizmet almanın nedemek olduğunu anlasınlar ki bizlerin kıymeti artsın.
R10 sektöründe yıllık 50 tl reseller satıyoruz bu forumda bunu çok pahalalı bulanlar bile mevcut diğer yerlerden gelen google ve diğer reklam yerlerinde fiyatları aşırı ucuz buluyorlar.(UCUZ DİYE ALMAYAN KİŞİLER BİLE MEVCUT)
Resellerhosting sitesini sırf r10 satışı yapılsın diye kurduk zaten kurumsal müşterilerimizi bu siteye yönlendirdiğimizde şakamı yapıyorsunuz diyorlar yıllık sattığımız ürünü DHS üzerinde aylık satıyoruz.

Sırf bunun suçlusu r10 daki piyasanın çok diplerde olması bir çok firmada bizim yaptığımızı mutlaka yapıyordur.

Devir eden kimseyi almazsanız resmi firma olmadıkça bu r10 piyasasında patronlar çıldırmaz 3 kuruşa 5 köfte satılmaz ürün satmak için müşteri avına girilmez.1 istek konusuna 80 kişi cevap yazıyor rekabet bir ürünün alt limiti 20 tl ise bunu 2 tl diye çoluk cocuk sigara parası ateri parası diye satıyorsa bu rekabet olmaz .