Telefonun ekranı büyük ise yani note 3 gibi, 2 gün büyük olduğundan dert yanarsın, 3. gün unutursun. Eğer telefonun ekranı küçük ise her gün hatırlar, asla unutamazsın.
Yıllardır HTC aşığı biri olarak (-ki htc diamond modelinden beri kullanıyorum), note 3 kafamdaki tüm olumsuzlukları sildi götürdü. HTC modellerinde root'layıp yakaladığım performansı rootlamadan, hatta samsung'un kendi bir çok yazılımı yüklü gelmesiyle yakaladım.
Bir kere kalemini kullanmayı yarım günde çözüyorsun. Sonra mesaj yazmayı sevmeyen beni bile dokunmatiği çok etkiledi. Hele birde SwiftKey lisansın varsa tabiri caizse çatır çatır yazıyorsun.
Üzerinde infrared (ir) vericisi bulunuyor. Bilindik markalar dışında desteklemese de, dijiturk ve dsmart için ben çalışmalara başladım. Bunlara uygun kontrol programını bitirdiğimde duyuracağım.
Oyun performansı şahane. Isınma 20. dk'dan sonra başlıyor. Ama el yakacak kadar değil. Yani bir HTC One X'in ısınması sanayi tipi fırın ise, note 3 ev tipi fırın
Ekranında gorilla glass 3 kullanılmış. Çizilmiyor, zor kırılıyor bu tip camlar. Fakat ekran devasa olduğu için yüz üstü düşerse anında kırılır. Ama çalışmaya devam eder. Düşme testlerini izleyebilirsiniz.
Son olarak; imkanınız varsa alın, bir internet sitesinde gezmek bile büyük haz verecek. "O ne öyle eşek kadar ekran" diyenlere de kulak asma. Kendileri kıskandığı için söylüyorlar bunu