Hitlerin(anahtar kelimeler) google dan gelmiyor o yüzden aradığında bulamıyorsun.
Hocam eyvallah ya. Yuh diyorum kendime bu benim aklıma nasıl gelmez. Google'a öyle bir konsantre olmuşuz ki başka arama motorlarının da olduğunu unutmuşum resmen. Yinede hitlerin % 75'i Google'dan uzun kelimelerden geliyor buarada.
- İşin acı yanı Bing, Yahoo, Yandex'te çok önemli kelimelerde gittigidiyorların, hepsiburadaların canını okumuşum, google'da anca uzun kelimeler! Bakalım bu saçmalık daha ne kadar devam edecek..
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:08:46 -->-> Daha önceki mesaj 21:05:10 --
Eğer sitenize backlink kassaydınız böyle sevinmemiş olacaktınız. Google'ın bir taktiği bu. Siteleri sınıyor hitlerini düşürerek. Tabii tek sınama yöntemi bu değil, sadece 1 tanesi
Sitenizle ilgilenmediğiniz için Google'da spam görmemiş ve eski değerinizi geri vermiş. Bende aynısını yaşadım ancak benim hitler eski oranda geldi fazla değil
Hocam emin olun kastım. Sitelerimi gruplara ayırıp resmen kobay faresi gibi oynadım

Bazıları için 4 ay falan bekleyip çalışma yapmıştım, buna direkt çalışma yapmıştım ancak faydası olmamıştı o yüzden nadas'a bıraktım bende
Aslında ne analizler ne çalışmalar yürüttüm ama er yada geç bir yerden durdurdu google. Neyse böyle durumlar en azından bir gülümseme yaratabiliyor uzun zamandır asık olan suratımızda.