merhabalar arkadaşımız bir konuya iyi parmak basmış ama bu tür konular çok yazıldı ...

7 seneden beridir bu sektördeyim .. sadece hosting satış sitesi kurup bu işi yapanların sayısı çok , bu işe başlayanlarda küçük küçük başlamadımı bu işe daha sonra kendilerini geliştirdiler işlerini büyüttüler... halen devam edende var kapatıp giden de var ..

Ben sağlık sorunlarım dolayısıyla geçici olarak bu işi yapmıyorum..

Burada herşey kullanıcıya bağlı bir konu açılır şu kişiden hosting aldım vps aldım 2. günde kapandı diyorlar hatta bir daha alırsam herşeyini soracagım diyorlar ama bu duruma yakalanmış mağdur olmuş kişilerin daha sonraki hizmetlerinde bunları sormadığını hatta ve hatta ucuza buldugu zaman balıklama atladığını gördüm vede biliyorum.

Burada yazan çizen yok şöyle yapacam yok böyle yapacam diyen kişilerin yeri geldigi zaman sözlerinin arkasında durmadığını görüyoruz...

Bu konudan çıkan cevap bizim halkımız ucuz olsun benim cebime uygun olsun yeter diyor bir nevi arz talep meselesi, mantıklı düşünün bir hosting pazarında araştırma yapıyorsunuz vede uygun hizmet isteyen kullanıcıların olduğunu görüyorsunuz.

Eğer uygun paraya hizmet alan kullanıcı var ise bende bu işe girerim diyorsunuz..

Bu işe girmenizi bir nevi kullanıcılar sağlıyor arz - talep meselesi

sizin yapacağınız işi talep eden olacakki sizde bu işi yapabilesiniz..

Eğer şu son bir kaç senede piyasanın altında fiyat verip hosting piyasasını dibe vurmasını sağlayan kişiler olmasa idi şu anda işler görünen den daha iyi olurdu ..

hosting piyasasında durumun bu seviyelere gelmesinin nedeni kim diye sorarsanız %70 müşteriler yani kullanıcılardır...

saygılarla