Bakalım bir öneride bulunalım konuya dair neler olacak ben bu öneriyi daha önce bizzat mod arkadasa yaptım ama neredeyse sartlar gereği oralı bile olmadım

benim gördüğüm r10 olması gereken kurallar

1.Kesinlikle YSB olmalı
2.Kesinlikle vergi levhası olmalı gerekirse forumda paylaşılmalı veya fatura örneği eklenmeli
3.Kesinlikle sabit telefon adres olmalı
4.Yukarıdaki şartlara bir kişi sahip bu kişiye farklı bir çok forumda verilen hosting firması veya hosting yetkilisi diye özel bir rank verilmeli
5.Kampanyalı konular kesinlikle denetlenmeli (bu şekil de alıcı vede satıcı bir nebze korunmuş olur)
6.Yeni üye olan bir hosting satıcısına yukarıda ki belgeler yok ise özel bir başlık verilmeli vede sadece bu başlık ta konu açabilmeli

Yukarıda yazdığım maddeler kimi firmalar tarafından eleştirilebilir fakat bu benim şahsi düşüncemdir

2009 yılından beridir sayısız kampanya yaptık iyi kötü zamanlarımız oldu ama bir yatırım yaptık vede karşılığını aldık
Son zamanlar da forumu inceleyin 2 yıl önce konu açan firmalar var olmasına rağmen artık konu açmaz veya kolay kolay teklif vermez oldular

kısa bir maliyet su anda buyümeye çalışan veya 1 yıldır para kazanıp ta bunları çarçur etmeye çalışan bazı dostlarımızın yaptığı kampanya

limitsiz alan
limitsiz trafik
limitsiz site alan adı ekleme

yıllık 50 tl

bu fiyatlar ile alım yapıp ta daha sonra şikayet eden kişiler YANLIŞSINIZ

Bir sunucuya bu şekil de ne kadar dayanır bunları göz önüne alın ona göre ticaret yapın

Gerçi bu şekil de alışveriş yapan çok olduktan sonra bu şekil de satış yapan da çok olacaktır
1 paket sigara 5 tl
günde 1 paket sigara içer ayda 150 tl sigaraya verir

ama 20 tl adam gibi aylık web hosting para vermez sebep SİTE BU KADAR PARA KAZANMIYOR

Ama sigara para kazandırıyor

Saygılarımla

Muzafferbilişim internet hizmetleri