Arkadaşlar güncelleştirmeler veya durup dururken sitelerinde ani hit düşüşü meydana gelenler toplanıp neler yapabileceğimizi kararlaştıralım. Ben ilk mesajı güncel tutmayı görev ediniyorum. İpuçları paylaşıldıkça ilk mesajı güncelleyeceğim.

Ben kendi durumumdan bahsedeyim, tamamen özgün bir web sitem var, 1k dan 300 lere düşüş yaşadım. Yalnızca birkaç hsting firması denemiştim, ondan sonra oldu ve güncellemelerden etkilenmedim, hitlerim şu an 300-400 bandında. Bu konuda herhangi bir çalışma yaptırmadım seo çalışması yaptığını iddia edenlere. Çünkü özellikle link, tanıtım yazısı gibi şeyler ters tepebiliyor.
Sosyal imleme yaptım, wordpress tabanını kullandığım için sosyal imleme eklentileri ile spam gibi algılanmayacak şekilde imlemeler yaptım. Fakat pek bir etkisi olduğunu söyleyemem.

Sizler neler yaptınız, siteniz için ufak gelişmeler bile bir başkası için büyük bir etki yaratabilir.Aynı şekilde başkalarının yaptıkları da size çok faydalı olabilir. Paylaşalım.