Değişmez ve büyük ihtimallede değişmeyecektir hocam.

Dediğinizgibi her önüne gelen YS belgesi alabiliyor hadi bunuda geçtim müşterielrde sadece YS belgesi oaln firmaları arıyorlar !! Firmanın vergi kaydı olu ofisi olur vsvs. ya bizim günlük giderimiz Yanlış Anlaşılmasın ben ekibimin günlük gideri yani bir çok firmanın 1-2 ayda kazandığı ( ben firma diyorum siz anlayın ). Heleki aylık ödediğimiz vergi zaten hak getire teknik ekibimiz ofis kira elk su int tv vs. derken ödenene faturalara da girersek ortaya çok yüksek aylık maaliyetler çıkacak ha googleden şurdan burdan müşterilerimizle beraber memnuniyet sağlayarak 6. yılımıza gireceğiz inş. ama bedavadan işin içine girilememeli ya devletin en azından şahıs adına YS vermesi engellenmeli bazı şartlar konulmalı müşteriler bilmiyor çünki ys varsa firmadır mantığı var. Lütfen vergi kaydı varmı levhası varmı ofisi varmı vs araştırın bir önce hizmet almadan bu çok mühim r10 engellemeli ona okey ama müşterilerede gerçi yıllardır her fırsatta yazarım her yerde biraz bilinç lütfen araştırın lap diye hizmet almayın biz o bu şu değil kim olursa olsun bir araştırın arkadaşlar. En azıdan maaduriyetlerde azalacaktır bu sayede diye düşünüyorum.