bysca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kimse yardımcı olmayacak ben kendi adıma şöyle bir çözüm buldum oyun sitesi olan arkadaşlar uygulayabilirler bütün reklam türlerini metin türüne çevirdim. görsel reklam olduğu zaman %70 oyun sitesi çıkıyor. buda tbmyi düşürüyor düşüncesiyle. şu anda 10 saattir felan metine çevirdim tbm 0.03 lerden 0.08 lere çıktı oyun sitesi olanlar en azından deneyebilir. bu arada sayfa to yarı yarıya düşüyor
doğrudur oluyor öyle fakat bu sefer tıktan kaybettiğini orandan kazanabilecekmisin burası muamma. Bu son günlerde özellikle tl geçişi sonrası anasını ağlattı ortalıgın google'un. Bu oranlara müdahele etmezse de düzelmeyecek. Tl geçişi sonrası fark %50 ki öyle de olması gerekiyor hesap çok açık neden çünkü eskiden 0,01$ olan en düşük oran şimdi 0,01 tl ee kurdan da hesap açık %50 herşey açık yani, bu işin sorumlusu googledur ve eğer müdahele edilmezse de olay böyle gidecek.

209 tık 2,71 tl, bu oran tl geçişi öncesinde 5 tlye denk gelirdi. Mayısta nerden baksan 10 tl idi. Bu durum çok açık şekilde gösteriyor google'un politikasını. Bize artık banane lann demiştir olay bu.