hayırlı akşamlar,
açıklama yapmak lazım Jabba iyisimli üye dediği gibi bu üyeliği kullanmadığımız için rica üzerine yunus beye yani asunucuya vermiştik.Giriş loglarındanda görüceği üzere yada açılan konulara bakıcağınız üzere yunus bey bizzat kendileri açıyordu konuları bizim bir alakamız yoktu.zaten sitemede bakarsanız almanya lokasyon dedicated satışı yapmamaktayız.
dolayısıyla hiç bir satış vs yapmamama rağmen suç üstüme kalmaya başladı.yunus beyin telefonuna bende ulaşamıyorum öğlen görüşmüştük sanrım network ile ilgili sorun olduğunu söylemişti şarzı az olduğunu söylemişti heralde daha eve geçmedi.
bu yüzden satışını yapmadığımız ve müşterimiz olmayan kişiler tarafından suçlanmak hoş birşey değil.rica üzerine nick verdik olay nereye geldi.
sizden ricam lütfen yunus beyin buraya dönüşünü bekleyin ve beni yani gerçek firmam olan kalitehosting'i suçlu tutmayın.
Biz Kimseyi şuana kadar suçlmadık ki ben ve jabba yunus beyi dahi şuan şuçlamıyoruz sadece şaşkınız neden böyle yapıyor sunucumuz 11 saat dir kapalı ki ödemeleri günü geldimi tık diye ödeyen adamlarız.
Bizimde açıklama yapmakla yükümlü olduğumuz yerler ve kişiler vardır, hatta konuyu ben açarken KaliteHosting isimli üyenin dikkatine diye yazdım şirketinize bir dil uzatmadım uzatmış olsam xyz.com beni dolandırdı sunucumu kapattı vs derdim ama demedim.Ayrıca Şirketinize dil uzatan biri varsa yine bu kişi sizsiniz domain ve r10 nickiniz aynı buna benim veya başka birinin yapabileceği birşey yok kendi iradeniz ile nickiniz kullanılmsını istemişsiniz birnevi tüm sorumluluk r10 da size kalmış durumda ama yinede sizi sorumlu tutmuyoruz..
Bu sorunun çözülmesi için size ulaşmadan önce sorunun çözülmesini ve sorunun kaynağı hakkında bilgi almak için devamlı belli aralıklarla aramaktaydım ki telefonu kapatmalar,meşgule atmalar dolayısıyla hiç bir bilgi alamadım tek bildiğim bir sorun var düzelmesi allaha kalmış.
Ben arkadaşa diyorum arkadaş hani sorun paraysa bu ayın ödemesini erken yapalım sende çöz sorunu bizimkinide çözülsün veya diyorum kardeş dolandırıldıkmı cevap olarak hayır ben dolandırmadım açılacak sunucu ee tamam kardeş güzel bi söyle sorunuda bizde bilelim açıklama yapalım diyorum bi cevap ver hani kavga edecek değiliz yine cevap yok.
Bizi takan bir muhattap bulamadık bundan dolayıda insanın aklına hemen tek birşey gelir dolandırıldık (Ki hayla öyle düşünmüyorum umarım değildir çünkü büyük zarar içine gireriz) diye düşünceler gelmesi kadar doğal birşey bnce yoktur.
İşin Kısası bizler çocuk değiliz bunlar çok çirkin hareketler herkezde sorun olabilir sorunlar bu şekilde çözülseydi vay halimize...
Sonucu Bekleyip göreceğiz...