hayırlı akşamlar,
açıklama yapmak lazım Jabba iyisimli üye dediği gibi bu üyeliği kullanmadığımız için rica üzerine yunus beye yani asunucuya vermiştik.Giriş loglarındanda görüceği üzere yada açılan konulara bakıcağınız üzere yunus bey bizzat kendileri açıyordu konuları bizim bir alakamız yoktu.zaten sitemede bakarsanız almanya lokasyon dedicated satışı yapmamaktayız.
dolayısıyla hiç bir satış vs yapmamama rağmen suç üstüme kalmaya başladı.yunus beyin telefonuna bende ulaşamıyorum öğlen görüşmüştük sanrım network ile ilgili sorun olduğunu söylemişti şarzı az olduğunu söylemişti heralde daha eve geçmedi.
bu yüzden satışını yapmadığımız ve müşterimiz olmayan kişiler tarafından suçlanmak hoş birşey değil.rica üzerine nick verdik olay nereye geldi.
sizden ricam lütfen yunus beyin buraya dönüşünü bekleyin ve beni yani gerçek firmam olan kalitehosting'i suçlu tutmayın.
Öncelikle seni şu ana kadar kesinlikle suçlamadık ben telefondada buradada yaşamış olduğum sorunu açık olarak anlattım.
Emin olun ki sabah 10 dan beri yani 11 saat 58 dakikadır serveri kapalı olan adam bu şekilde konuşmaz. Ama halen sabırla bekliyorum.
Fakat
Forum Kuralları derki;
Üyelerin sorumluluğu
MADDE 4- (1) Bu platformdaki her üye; yazdığı iletilerinden, paylaşımlarından ve ticari işlerinden sorumludur.
(2) Üyelerin forumda belirlediği giriş şifresinin güvenliğini sağlamaları bu maddenin 1. fıkrası hükümlerine tabidir.
Teknik olarak üyelik bilgilerinizi vermek sizin hatanız ve sizin bilgileriniz ile mağdur olan kişilerin mağduriyetini gidermekde sizin sorumluluğunuz.
Ama ben şu ana kadar sizden benim mağduriyetimi giderin gibi beklentim oldumu hayır sizinle bir problem varmı hayır ama mevcut nick beni mağdur etmiş arkadaşınız ise arkadaşınıza ulaşın yolunu yurdunu bulun verin biz ilgilenelim öyle değilmi ?
Biz halen sabırla bekler sizi suçlamazken kendinizi aklama çabanız anlamsız bir hal almıştır.
rica üzerine nick verdik lafınızda biz sütten cıkmış ak kaşığız der gibi de bizi azarlama doğru değildir.
Ben nickimi vereyim farzı misal bir arkadaşa oda gitsin buradakileri dolandırsın ozaman ben bi nick verdim.! diye gelip burada ahkam kesebilirmiyim hayır ?
O nedenle olayda tatsızlık yaşamamaya devam etmek için sizin burada anlayışlı ve çözümcül davranmanız gecireceğimiz 24 saat içinde çok önemlidir.
Ben ozaman kadara sabırlıyım çünkü ondan sonra bilemiyorum...
Biz şu andada beklemedeyiz...