En uygun fiyatlar ile istediğiniz hashTag'i TT yapıyoruz.

Uygun Fiyat , Kaliteli Hizmeti

Firmanızı, markanızı , web sitenizi vs. twitter de tt ye sokarak Türkiye'ye tanıtıyoruz !

%100 TT (Trend Topic) Garantisi veriyoruz.
Saat , zaman hiç bir şey fark etmez. İstediğiniz zaman TT'ye sokabiliriz.

Konu tarihimize de bakarsanız, hemen hemen bu işi ilk yapanlardanız ve halen devam etmekteyiz.

Fiyatımız Sabit 100TL'dir.
Detaylı bilgi için arayınız.

0531 652 22 23

Panel de kiralayabiliriz. Arayın görüşelim.

Minimum 1 saat tutma garantisi veriyoruz! + Twitter hesabınız varsa 7K Takipçi atıyoruz!

Piyasada daha ucuzu ve böyle kalitelisi YOK !
Ödeme seçenekleri ; Misli , Garanti Bankası , Paypal , Ukash

Önce iş , sonra ödeme.
Bol referans garantili

Kaç saat duruyor ile ilgili bir kaç referans. İş gizliliği açısından üstlerini çizdim.

gidas1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla çalıştım; gerçekten TT alanında bugüne kadar gördüğüm en iyi kişi. Sadece Türkiye'de değil dünyada TT olduk. Çok başarılı. Gerçekten tavsiye ederim.
EkoL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2'paket alındı. Geri dönüşüme göre detaylı yorum daha sonra yaparım.
EnesDemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Küçük bir işlem için arkadaşla çalışıldı. İşinde gayet başarılı. Bir de anlayışlı
Rahatlıkla güvenebilirsiniz.
Spia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı işler, tekrar TT işi verildi arkadaş için
SARIUSTA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş kelimemizi daha da ileri giderek, dünya gündemine soktu, çok başarılı.
KemalBaskan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş Flood nedeniyle 1 günlük banlandığından Skype üzerinden iletişim kurduk. Güvenilir ve hızlı bir arkadaş. Yararlı hizmet oldu, tavsiye ederim.

Abstract adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Ezekiel; benim 3 yıldan fazladır tanıdığım ve çok sevdiğim bir kardeşimdir. Kendisi bu sosyal medya konularında her zaman fark yaratan, R10'da yeni olsa da sosyal medya sektöründe çok eskiden bildiğim ve ne kadar profesyonel iş yaptığını gözlemlediğim birisidir. Kendisi benim arkadaşım olduğu için kesinlikle değil! Gerçekten işini aldığı paranın hakkını vererek yaptığı, özverili ve dürüst çalıştığı için bu satırları yine tamamen kendi hür irademle yazma gereğinde bulundum.

Kendisine Twitter Trend Topic (TT) işi de verdim ve istediğim verimi bu çalışma sonucunda aldığımı söyleyebilirim. Daha önceki Facebook sağ taraf reklâm, Twitter takipçi çekimi gibi ticaretlerimizi bu konunun kapsamı dahiline girmediği için hiç ifade etmeye gerek bile duymuyorum.

İşine ve kendisine olan güvenini; önce iş, sonra ödeme politikasını çekinmeden konusunda yansıtmasından bile anlayabilmek mümkün. Umarım bu kolaylığı sunmuş olman kötü niyetli insanlar tarafından suistimal edilmez de sorun yaşamazsın kardeşim.

Kendisinden referans isteyenler olmuş, bu konuda beni referans sayabilirsiniz. Kendisini TT hizmetinde sonuna kadar tereddütsüz olarak tavsiye ediyorum.

Saygılarımla,
İyi çalışmalar.
Prosperous adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa iş yaptırıldı sorunsuz halletti.
SosyalMedyaHizmetlerim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1gunde 3kere tt yaptirildi guvenilir biri nerdeyse 20dakkada tt girdi 1saatten fazlaa kaldi hepsi tesekurler
ersinbasar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bi TT çalışmamız oldu, gayet başarılıydı.
Çalışmalarımıza devam edeceğiz..
EA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir hastagi tt yaptık ödemeyi bir gün sonra gönderdim.
anlayışlı ve dürüst birisi daha önce görüştüğüm kişiler 4 milyardan bahsettiler çok uygun fiyat kaliteli hizmet çalışmanızı tavsiye ederim

faruks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşa tt çalışması yaptırıldı ilgili arkadaş
mukanfixor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TT hizmeti alındı, gayet başarılı
TheKorsans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hızlı işlem ilgili satıcı.