reball adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
millet olarak en büyük problemlerimizden biri, hiçbirşeye objektif olarak bakamamamız. kimse dört dörtlük değil ama destekleyenler desteklediklerini dört dörtlük görüyor
Malesef ki ne malesef. Zamanında destekledik bile yalan yok. Ama birşeyler doğru gitmiyor. Diye diye baktık ki arkadaş sadece doğru olan şey "çalışıyor" olmaları. Ama yanlış. Melih Gökçek twitterdan sonra zaten iyice değişti. 15 yaşında çocuklarla ergen muhabbeti gibi akşama milletle dalga geçiyor.

Ve zamanında "çalışsın da borç yapsın, ödenir" diyordum. Artık ödenmez diyorum, mümkün değil diyorum. Ankara belediyesinin borcunu bilen var mı? İnanılır gibi değil arkadaşlar. Malesef objektifim ve artık desteklemiyorum. Haa Manzur bey gelir, M. İnce gelir, onları deneriz. Particilik oynayacağız diye bunlara göz yumamayız. Son ağaçlarımız da yok oldu. Yüksek yerlerde oturan arkadaşlar iyi görüyor. Görülmeme ihtimali de yok, öyle böyle birşey değil. Gerçekten mahvoldu, o kadar diyelim.

Ve Ankara belediyesinin borcu ilerde bu ağaçları bize çok aratacak. O borç ödenmez. Ödeyelim desek 10 yıl boyunca hiçbir yenilik, bakım hiçbirşey yapmadan belki ama yine olmaz... Haa zoruma giden son şey...

Sn. Melih bey neredeyse bitmiş olarak devir aldığı Ankaray ve Metrodan uzun yıllardır gelen paranın her kuruşunu kullanıyor. Ama bu Ankaray ve Metronun yapılırken ki borcunu bütçesini diyor ki;

"BORCU BEN Mİ YAPTIM? KARAYALÇIN ÖDESİN." (yanlış hatırlamıyorsam)

Bu bir adama yakışmaz bırakalım Ankara B.B.Başkanını.

"3 milyar" lira mı neydi en son Ankaranın borcu.

Eee Melih bey, bu borcu gelen Melih yaptı bu borcu ben niye ödeyeyim derse ne olacak? Böyle yürür mü bu işler?

Ödemediğin borcu çatır çatır gelirini yıllardır yedin bitirdin de, borcunu ben ödemem dedin sırıtarak. 3 milyar lirayı da gelen ödemezse kim ödeyecek?

Hani şu doğalgaz sayaçlarına 2000li yıllarda 400$ ödedikte, cevap veremeyince, o paralarla yol yaptık falan demişti ya... He işte, desteklemiyorum.