reball adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hangisi yeni olan hocam
Alttaki yeni hali, haliyle. (Ama o kadar da değil, dümdüz geniş bir alan kesildi artık.)

Ağaçlar varken yok olduğuna göre, alttaki yeni hali malesef. Buradan bakınca bir grup ağaç gibi duruyor ama öyle değil. 2000- 3000 civarı ağaç gitmiştir muhtemelen.

Bu arada arkadaşlar, Akp'li olmak yapılan herşeyin %100 doğru olması anlamına gelmez. Ortada bir yanlış varsa ve körü körüne destekleniyorsa bu yanlıştır. Cami olsa yıkarız demek bile yanlıştır. Zaten Melik Gökçek konuşsun, başbakanın işi belediye yönetmek değil ki? Neden sürekli başbakan yok gezi parkını yıkacağız, avm yapacağız cami dikeceğiz. Yahu belediye başkanı yapar bunu. Sen destekle, açılışını yap et. Yani bir yerlerde hata var. Destekleneceği şeyi biz de destekleriz.

Ama yanlışında da artık yanlış diyelim. Melik Gökçek diyoruz da, bizim de desteklediğimiz adamdı zamanında. Çıkıp diyor ki, haberim yoktu arkadaşlar sürpriz yapmış diye dalga geçiyor. Sonra diyor ki ağaçlar için parayı gönderdik. Haberin yoksa ne parası yolladın? Ağaç başına 100 lira toplamış hesap etmiş.

Yahu olmaz, ağaçlar kesilecekse de böyle olmaz. Bir yerde yanlış var. Kafana göre araziye bayram günü yüzlerce kamyonla giremezsin yahu. Orman yok edilecekse bile adabı olur böyle olmaz. Ertesi gün başbakan cami olsa yıkarım demez yahu. Biz getirdik bu adamları buraya, hata yapıyorsa eyvallah denir mi? 3000 ağaç diyorum. Özel arazi diyorum. Başkan sürpriz diye dalga geçer mi ya? Sonra parasını gönderdim diye pis pis sırıtır mı? OLMAZ!

Hatalarında yanlış yaptı, ama çalışıyorlar deyin de biz de kabul edelim. Son 2 dönemdir gerçekten yanlış yöne doğru gidiyoruz. Ormanı yok edeceksen de adabı ile kuralı ile yok edeceksin. Böyle OLMAZ....... Boşuna particilik yapmayı bırakalım artık.