Tavrını desteklemiyorum ama resimdeki şekil doğru ise ormanın yanından geçerken bir miktar ağacın taşınmasındada pek sorun görmüyorum.
Adamların her yaptığına karşıyız diye bir zihniyet var.
Bence bu zihniyeti değişip halka kendilerini ve yapılan hatalı ise insanları insan yerine koyup anlatsalar bu herşeye karşı olanlar, bu hükümet yapacağım dediği hiçbirşeyi inatla yapamaz.
Ankarayı her yerden görüyorum evimden, baktığımda bir C.B. köşk çevresi bir de odtü kısmının ormanı kalmıştı içine girilmemiş. Öyle kenardan falan geçmedi. Bayağı geniş bir araziyi yok ettiler. Neden? Çünkü
AVM dikilecek geniş alanlar lazım... Bekleyip göreceğiz.

AOÇ ormanı zaten başkanlık sarayımı nedir, gidip bir görün. Ağaç kalmadı. Beton yığınına dönüştük. Ankara da malesef şehir içinde pek birşey kalmadı. Gerçekten beton yığını, öyle böyle değil yahu. Zaten yer altından geçir, üstünden geçir? Ama niye yapılmadı? Çünkü AVM türü şeyler yapılacak o yolun sağına soluna. Çünkü zamanla kalan son yerler de yok edilecek. Particilik oynamıyoruz, gerçekleri görüyoruz.
Böyleydik, ama artık beton yığınına dönüşüyoruz. Yavaş yavaş, sadece orasından burasından diyoruz ya, zaten orasından burasından kırpa kırpa beton yığınına dönüştük. Umarım son katliamdır.
Bir de arkadaşlar, geçen gün gördüm ağzım açık kaldı. ABD de texas denen yere gidiyor bir bayan arabayla, yolda da anlatıyor. Boş evlerde bile birileri yaşayabilir, dikkatli olmak lazım diye... Yukardan şehri göstererek ilerliyorlar.
Yahu dedim ne bu böyle. Koca koca araziler kare kare bölünmüş. 4/1 bina, kalan 3'lük dilimde ağaçlar dolu. Biz mi çok fena alışmışız, neden böyle olmuş dedim. Yok mu, var tabi 50 60 yıllık. Telsizlere gidin mesela. Her binanın sağı solu önü ve arkası ağaçtır. Hala birçok yer öyle. Ama toki girene kadar. Binalar yıkıldıktan sonra tüm ağaçlar yok ediliyor ve sonra yeniden birşey dikilmiyor. O arsa da malesef binaya dahil ediliyor. Karşıyım. Akp olsun karşıyım Chp olsun karşıyım Mhp olsun karşıyım Bdp zaten olmasın ona her türlü karşıyım.