Yazdıklarınıza katılıyorum. Konuyla ilgili olarak başımdan geçen bir olayı özetleyeyim.

Futbolu severdim, ilkokul' da çok iyi oynardım. Bir gün Beşiktaş' ın İzmir Atatürk Stadı' nda seçmeleri olduğunu duydum ve kaydoldum. Aynı anda yan yana 3 maç yapılıyordu. Bir tanesinde gerçek kaleler, diğer ikisinde ise taştan kaleler vardı (BJK, TR' nin en büyük 3. takımı). Taştan kaleler olana denk geldim. Hocaların hepsi normal kalelerin olduğu maçı izliyordu. Haliyle orda Messi' nin küçüklüğündeki gibi oynasan bile kimse görmezdi. Zaten maçlarda 9' dan 15 yaşına kadar çocuklar vardı. O yaşlarda fiziken çok fark ediyor, PEPE gibileri vardı. Ben 10 yaşındayım, karşımdaki 15 yaşında, nasıl fiziki mücadele edebilirsin? Ben de o günden sonra futboldan soğudum, yıllardır oynamıyorum. Artık hayal oldu.

Burada taştan kaleleri mi eleştirirsin, 3 maç yapılıp da sadece 1 tanesinin izlenmesini mi yoksa aynı maçta farklı yaş grubundan çocukların olmasını mı?

BJK sağolsun, önceden torpille önlerine sunulan isimleri kaleli sahada oynatmayı seçti. X' in oğlu, Z' nin yeğeni... Görüyoruz ki şuan hepsi ligte ŞOV yapıyor!

Biz aynen böyle devam edelim. Saçma bir yabancı sınırlaması getirelim, altyapı kimsenin umrunda olmasın, sonra başarı bekleyelim.