Hocam şahsen ben çok sık internet alışverişi yapan biriyim. eBay'i çok duymuş olsam da ingilizce lazım diye hiç bulaşmadım

Eminim şu alışveriş işi yurt dışına açılırsa bizim ülke patlama yapar.
Aha buraya yazıyorum bu konuyla alakalı sağlam bir yöntem bulup site açsınlar bizim Türkler patlama yapar

)
Yurt dışından ürün almanda kanunlar çerçevesinde hiç bir sıkıntı yok alışveriş yapabilirsin.
eBay destek için blog, forum içeriğe sahip Türkçe internet siteleri zaten var.
eBay alışverişi için tam bir İngilizce yada satıcının kullandığı dili bilmene gerek yok.
eBay bölgelere ayrılıyor global var İngilizce içerikli sonra diğer dillere ait sayfaları var ama Türkiye yok Türkiye için GittiGidiyor var ama oda yurt dışı değil.
Zaten eBay için çok çok iyi bilmene gerek yok berbat dedikleri Google Çeviri bile yeter.
Vuku bulan bir alış veriş sorunu yaşar isen eğer zaten PayPal kanalı Türkçe telefon desteğine kadar veriyor ayrıca 1 kişiye rica edersin yaşadığın sorunu tam İngilizce metni ile sana çeviri yapar yada varsa paran forumda bile 3-5 TL ye çeviri yapan öğrenciler var uzman olmasalar da olur ben okulda öğretim görevlisine rica ediyorum çeviriyor 2-3 satırlık genelde lazım olan yani bir sıkıntı olmaz kullanmayı bilmen lazım masklow vardı mesela onla ben ürün aldım sonra satıcıya o ürünü kendi adresine söylemiş bende kendi adresime ödeme yapmış idim ortak iş çok yaparız onla bir iş idi satıcı ona yollamış bende ondan habersiz başkasına teslim edildiğini görünce fodex yani mng tarafından satıcı için başka yere yolladı ticket i attım satıcı ne adar cevap da verse ben haklı olmuş paramı almış idim üründe bize gelmiş daha sonra bu açığı itina ile kullandık gerçi.