MemHT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam net bir cevap vermeyeyim fakat farklı bilgisayarda kurulum yaptıysanız o hatayı vermesi doğaldır. İlk kurulumda bilgisayara uyumlu temel Windows sürücülerini kuruyor. (Hard disk, bios gibi) Haliyle bu hard diski farklı bilgisayara takarsanız içindeki sürücüler farklı bilgisayara ait olduğu için anakartı tanımaması/pcyi açmaması doğal. Daha önce başıma gelmişti.
Bende Öyle Düşündüm.Ancak Şuan Biosa Ulaşamyorum.Tekrardan Nasıl Format Atıcam

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:51:45 -->-> Daha önceki mesaj 21:50:35 --

Nuzzi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mavi ekran sorunu.

Ram ile alakalı veya virüs nedeni ile ortaya çıkar.
Hocam Virüs Kesin Değil Orasını Biliyorum.Ramdede Sıkıntı Yok.Arkadaşın Dediği Gibi Farklı Pcde Format Attığım İçinO Pcnin Ayarlarından Sıkıntı Çıkardı.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:52:27 -->-> Daha önceki mesaj 21:51:45 --

WaLKe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamamıyla kurduğunuz xp cd si ile ilgili bir sorun. Kurulum yaparken uyumlu olmayan bir sürücü kurulumu yapıyor ve mavi ekran geliyor.Tek çözümü sağlam bir sp3 xp cd si. Kolay gelsin...
Hocam Uzun Zamandır Bir Çok Pcde Kullandığım Bir Cd Sanmıyorum.Edit:Hani Format Atarız da Ekran Boyutuna Göre Ayarlanır Ya Ekran.Format Attığım Pc 21,5 İnç Ekran Laptopta Ufak Ekran.Uyumsuzluk Olmus Olabilir,Düşüncesindeyim.