Bu teorik olarak mümündür. Pratikte ben kendi sitemde uyguluyorum 5 yıldır yayında. Şöyle oluyor: Türkçe, ingilizce ve diğer dil olarak 3 ayrı ülkeye hitap eden siteleriniz oluyor aynı domainin altında. Eğer bunlardan herhangi biri bir filtre alırsa diğerleri hemen etkileniyor. Bir anda tüm sitelerden oluyorsunuz. Bu bir dezavantajdır.
Avantajları da var. En büyük avantaj olarak ben şunu gördüm. İngilizce sitelerin authority değerleri daha fazladır. Onlardan backlink alıyorsunuz ve doğal olarak google bunu spam olarak karşılamıyor. Domaininiz güçleniyor Türkçe siteniz de bundan nasibini alıyor.
Ona göre hadi bunu da deneyeyim derseniz olabilir. Sub directory ayrı kaydedilir. Ayrı sitemap yüklenir. Ayrı bir ülke hedeflemesi yapılır. Veya yapılmaz. İsteğe göre.
<konudışı>Sorularınız için Soru prefixini kullanın forumda yoksa boş bırakın. İpucu prefixini bilgilendirme amaçlı kullanabilirsiniz.</konudışı>
Subdomainler birbirinden bagimsizdir ve birbirini etkilemez. Yanlis bilgi veriyorsunuz hocam