Site adresi: P.M ile vereceğim ve sadece ciddi olduğunu düşündüklerime vereceğim lütfen kusura bakmayın
Site için istenen fiyat : 1.600 TL
Sitenin aylık getirisi: Detaylar Aşağıda
Sitenin Kategorisi : Tasarım, Ev geliştirme
Sitenin açılış tarihi: 3 Ay
Günlük hit sayısı, kaynak link: 300-500 arası
Örnek olarak Dün : 445 Ziyaret ve 614 sayfa gösterimi Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Banlı olduğu sponsor/arama motoru var mı: yok
Site Hakkında: Sitede şuanda hali hazırda bot bulunmaktadır. Ancak içerikler sağlıklı değil, satma sebebim bu. Sağlıklı değilden kastım ise yazılar var ancak resimler bazısında çekilmiş bazısında çekilmemiş gibi(ben mükemmeliyetçi olduğum için beni rahatsız ediyor, yoksa aman aman öyle kötü çalışmıyor). 20 - 30 TL ye basit bir bot yaptırırsanız, Site bu saatten sonra gider. Çünkü oturdu(Yüzlerce site açtım , geliştirdim sattım, Bu saaten sonra herhangi bir düşüş olmaz.) İstenirse alacak arkadaşa nasıl bir bot yaptırması gerektiğini önerebilirim, 2 ayrı strateji mevcut. Yok ben senin şuanki botunla devam edeceğim derseniz, aynen bu şekilde ufak ufak artarak hitler devam eder ancak bu şekilde sitenin marka olmasını beklemeyin. Ayrıca Elimde sadece 10 günlük adsense raporu bulunmaktadır.Site ile birlikte kendi editim olan, sayfa to yüksek temam ile birlikte vereceğim. Konuları imleyen 95 TL değerindeki imleme pluginini de bırakacağım.Beni tanıyanlar bilir zaten, siteyle ilgilenmenize gerek yoktur. Otomatik konuları çeker, imlemeleri vb. yapar. Hiç bir şekilde ilgilenmez ve kendi haline bırakırsanız, yavaş yavaş artar. Ancak yukarıda bahsettiğim gibi markalaşmaz. Yani firmalara yüksek fiyata tanıtım ve reklam satamazsınız adsense kazancı olur sadece.
Ekran Görüntüleri: Son 1 haftalık ve 1 aylık Hit ve Arama Motorları istatistiği
Adsense görüntüleri
Herkese Pm atmayacağım, Hatta daha önce alışveriş yaptığım arkadaşlar öncelikli tercihimdir. Yanlış anlamayın, 5x 'e başkasına satacağıma 3x'e tanıdık birine satmayı tercih ediyorum.Dolayısıyla herkese pm gönderilmeyecektir. Genel Bilgileri, sitenin işleyişi, dili,tam sektörü gibi detayları tradesi yüksek olan arkadaşlara vereceğim.